İstanbul Avrupa İmalat İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: İmalat
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Dmk Hırdavat İç Ve Dış Ticaret A:ş

-İmalatını yapmakta olduğumuz çekmece raylarının montajını yapmak üzere -18-30 yaş aralığında vasıfsız elemanlar alınacaktır. Çalışma saatlerimiz: Hafta içi 08:30 -18:00 Cumartesi 08:30 - 13:00 arasıdır...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Dmk Hırdavat İç Ve Dış Ticaret A:ş

-Teknik lise mezunu -Otomatik montaj makinalarının bakım ve onarımı yapabilecek -Deneyimli -25 - 45 yaş aralığında eleman alınacaktır. Çalışma saatlerimiz: Hafta içi 08:30 -18:00 Cumartesi 08:30 - 13:00 arasıdır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Güven Bombe Makina Sanayi

İşin Tanımı * Esenyurttaki Fabrikamızda Basınçlı Kap imalatında, * İdare ile koordinasyonu sağlayıp, İş teslimine kadar olan sürecin organizasyonu, yönetilmesi ve raporlanması, * Haftalık ve aylık raporlamaların yapılması, * İş bitiminde teslim raporunun hazırlanması, kontrol..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Güven Bombe Makina Sanayi

Esenyurt-hadımköy fabrikamızda kazan imalatında görevlendirilmek üzere; Tercihen Teknik lise veya End.meslek lisesi mezunu, Metal işleme sektöründe 1-2 yıl deneyimli. Gazaltı, Tozaltı kaynak yapabilen kaynakçılar ve gelişime açık kaynak elemanları alınacaktır. S..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Erşen Paslanmaz Metal

PASLANMAZ METAL İŞİNDE ÇALIŞMIŞ ARGON KAYNAĞI BİLEN ELEMAN ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Vidasan

Esenyurta yeni taşınan firmamıza; Vida üretiminde yetiştirilmek üzere elemanlar alınacaktır. Düzenli bir firmada rahat bir ortamda, tüm sosyal haklarıyla birlikte çalışmak isteyenler... Firmamıza bizzat başvurular dikkate alınacaktır. Servis güzergahı, Balıkyolu-ES Kule civar..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Standfabrikasi

AUTOCAD 3D MAX UZMANI Esenyurt civarında faaliyet gösteren firmamıza AUTOCAD 3D MAX UZMANI TEKNİK RESSAM alınacaktır. GENEL NİTELİKLER • Metal işleme ve sac malzeme konularında tecrübeli, • İyi derecede AUTOCAD kullanabilen, • En az 3 yıl tecrübel..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Güven Civata & Vida

CİVATA VİDA İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA ÜRETİM KISMINDA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ELEMAN ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Metal Mühendislik

PASLANMAZ ÇELİK İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA İMALAT SORUMLUSU ALINACAKTIR.ADAYLARIN,TEKNİK RESİM BİLGİSİ ,İŞ TAKİP ÖZELLİĞİ,SORUMLULUK DUYGUSU YÜKSEK,DİSİPLİNLİ VE TAKIM ÇALIŞMASI SEVEN KİŞİLERİN BAŞVURULARI KABUL EDİLECEKTİR. HADIMKÖY,B.ÇEKMECE,BEYLİKDÜZÜ,ESENYURT ,KIRAÇ ,ARNAVUTKÖY CİVARINDAN BAŞVURUL..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Man Treyler Nakliyat

LUCA ,MUHASEBE VE OFİS PROGRAMLARINI KULLANABİLECEK İŞİNİ DÜZGÜN YAPABİLECEK BİR TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ...