İstanbul Avrupa İşyeri Hekimi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: İşyeri Hekimi
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Hayat Yıldızı

ARNAVUTKÖYDEKİ PROJELERİMİZDE NÖBET USULÜ/ GÜNDÜZ STAFF ÇEKMEKÖYDEKİ PROJELERİMZDE GÜNDÜZ STAFF ÇALIŞACAK İŞYERİ HEKİMİ ARAAKTAYIZ. SİSTEM ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİR VE KAYITLI GSM NUMARASINDAN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Teşhis Osgb

İstanbul İKİTELLİ'de bulunan Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimimiz bünyesinde hizmet verdiğimiz firmalarda görevlendirilmek üzere; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından geçerli İş Yeri Hekimi Sertifikası Olan, Yarı Zamanlı çalışabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı, Aylık..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Fahri Alkan Osgb

Osgb'mizde çeşitli firmalarda görevlendirilmek üzere, Başka firma / hastane vb. yerlerle ilişiği olmayan, İstanbul içi ve il sınırlarında hizmet verebilecek Performansı yüksek, takım çalışmasına yatkın , insan ilişkileri güçlü, Emekli yada iş yeri hekimi kariyer planı olan ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Yeni Hayat Osgb

ARANAN NİTELİKLER TAM ZAMANLI VEYA YARI ZAMANLI *İşyeri hekimliği belgesine sahip * Tercihen işyeri hekimliği alanında deneyimli * İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili kanun ve yönetmeliklere hakim * İletişim becerileri gelişmiş,takım çalışmasına uyabilen * Diğer s..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Hayat Yıldızı

Arnavutköydeki projelerimizde nöbet usulü,Çekmeköydeki projelerimizde gündüz staff çalışacak işyeri hekimi aramaktayız...