İstanbul Avrupa Kasap İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Kasap
İstanbul Avrupa / Sarıyer CARREFOURSA

İstinye CarrefourSA Hiper Marketimizde görevlendirilmek üzere, kasap bölümünde çalışacak tam zamanlı takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliğini tamamlamış -Tercihen mesleki yeterlilik belg..

İstanbul Avrupa / Tümü CARREFOURSA

Beylikdüzü CarrefourSA Hiper Marketimizde görevlendirilmek üzere, kasap bölümünde çalışacak tam zamanlı takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliğini tamamlamış -Tercihen mesleki yeterlilik ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Kadim Usta

Daha önce steakhouse da calismis deneyimli arkadaslar ararlarsa sevinirim...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Biçen Gıda

İŞİN TANIMI : - Kendisine ait reyonların temizlik ve düzeninin sağlanması, - Kendisine ait reyonların ürün teşhirinin yapılarak satışa hazır hale getirilmesini sağlanması, - Müşterilerin taleplerine uygun olarak ürünlerin hazırlanması ve sunulması sağlanması, - Ürün ..

İstanbul Avrupa / Tümü FİRMA ADI GİZLİ

Sektörünün öncüsü ve büyümekte olan bir şirket için KASAP arayışı bulunmaktadır. ARANILAN NİTELİKLER : - Et ve Et ürünleri konusunda en az 2 yıl deneyimli - Kişisel bakım ve hijyen konularına özen gösteren, - Askerlik hizmetini tamamlamış, - Tercihen catering sek..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Güven Et Okmeydanı

Firmamız bünyesinde çalışıcak Deneyimli kasaplar ve kalfalar aranıyor..

İstanbul Avrupa / Tümü RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

Perakende sektörünün vazgeçilmez markası olarak “Semtinizin Süpermarketi” vizyonu ile hızla büyümeye devam eden Rammar, Esenler'de yeni açılacak olan 43. misafir salonu için 'Kasap Görevlisi' pozisyonunda görev alacak; -Kasaplık deneyimi olan, -İnsan ilişkilerinde başarılı, ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane KEYVENİ KURUMSAL HAZIR YEMEK

Türkiye’de ISO EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini bir arada alan ilk firma ve ISO TSE 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesine de sahip olan ve kurumsal olarak hizmet veren Keyveni Hazır Yemek ve Catering’in büyüyen kadrosunda..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Şehir Kasabı & Steak House

Steak house Restorantımızda et ürünleri bilgisi olan KASAP alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Virginia Angus Steakhouse

Konusunda en az bir yıl tecrübe sahibi, Et parçalama ve kemik sıyırma işinde tecrübeli, Mesleki hijyen konusunda bilgi sahibi, Tam zamanlı çalışabilecek, İletişimi güçlü, güler yüzlü, enerjisi yüksek, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek. Kasap çırağı arıyoruz...