İstanbul Avrupa Komi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Komi
İstanbul Avrupa / Şişli Simit Sarayı

Şirket / İş Tanımı Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki ..

İstanbul Avrupa / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

Genel nitelikler: Tercihen fast food zincerlerde aynı pozisyonda çalışmış, Prezentabl, insan ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü, Ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye ve gelişime açık, Tempolu ve esnek saatlerde çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, İş tanımı:..

İstanbul Avrupa / Şişli Virginia Angus Steak House

Virginia Angus Steak House firmasının aktif ilanlarına veya diğer Komi ilanlarına göz atabilirsiniz.Virginia Angus Steak House Komi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Afiyet Et

RESTORANIMIZA ACİLLL *PREZANTABLE *DİKSİYONU DÜZGÜN *TECRUBELİ YADA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE *ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE AYAK UYDURABİLİECEK *MAAŞ + TİP+AGİ+SSK..

İstanbul Avrupa / Tümü Umut Organizasyon

HAFTA SONLARI CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ ÇALIŞACAK ARKADASLAR ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Tugra Park

Tugra Park firmasının aktif ilanlarına veya diğer Nargileci Ve Komi ilanlarına göz atabilirsiniz.Tugra Park Nargileci Ve Komi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Sarıyer Börekçisi

Devamlı veya belli bir süre içinde komi çalışmak isteyen arkadaşları bekleriz. Detayları arayarak öğrenebilirsiniz.....