İstanbul Avrupa Koordinatör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Koordinatör
İstanbul Avrupa / Esenler Arsel Osgb

ARSEL OSGB bünyesinde ; . İş planları oluşturarak, yönlendirme yapabilecek yönetim ve koordinasyon becerisine sahip .İletişim becerileri gelişmiş, sabırlı dikkatli titiz .İyi düzeyde MS Office kullanabilen .Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış .Esnek ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Business Channel Turk

Sema Baysal ile İŞKOLİK isimli TV programına, Firma sahiplerini arayarak ücretsiz bir şekilde programımızda ağırlanmak üzere çağıracak konuk direktörleri alınacaktır.. Çalışma saatleri 09:30-19:00..

İstanbul Avrupa / Şişli Cargill

QUALIFICATIONS 4 year degree in a Technical or Science discipline (Biology, Chemistry, Engineering, Statistics, etc.) or equivalent Database software programs and fully conversant in microsoft office NIR calibrations and validation process Minimum 2 year experience wit..

Prodüksiyon Şirketi – Reklam ajansı deneyimini olan Üniversite mezunu (tercihen iletişim fakültesi) Ekip kurup yönetebilen, sunum ve ikna kabiliyeti yüksek Zaman ve seyahat problemi olmayan B sınıfı ehliyetli ve aktif olarak araç kullanan Ekip arkadaşları arıyoruz...

İGİAD - Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği çatısı altında Gençlik Kurulumuz ( Genç İGİAD ) 'da çalışmak üzere Grafik programlarına hakim, Teknolojiyle arası iyi, Dernek toplantılarını ve faaliyetleri koordine edebilecek, Pratik ve girişken, Ahlaki değerleri..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Rayba Yapı Proje Ve Danışmanlık Ltd. Şti.

Rayba Yapı Proje Ve Danışmanlık Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Teknik Asistan ilanlarına göz atabilirsiniz.Rayba Yapı Proje Ve Danışmanlık Ltd. Şti. Teknik Asistan ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Medikal Sektörde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşunda, Koordinatörlük yapacak kişi aranmaktadır. İngilizce bilen ve seyahat engeli olmayan tercih sebebidir. Kamu ile olan ilişkileri yürütecek, Sivil Toplum Kuruluşumuzun üyeleri ve üyeleri ile olan ilişkilerini yönetec..