İstanbul Avrupa Kurye İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Kurye
İstanbul Avrupa / Esenyurt Allymobile

*18 – 30 yaş aralığında, *A2 ehliyeti olan ve aktif olarak motor kullanabilen, *Güler yüzlü, diksiyonu düzgün, *Takım çalışmasına yatkın, *Disiplinli ve sorumluluk sahibi, *Tercihen askerlik hizmetini tamamlamış ya da an az 2 yıl tecilli, Uzun süreli çalışm..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Fillo Logistics

Esenyurt- Kıraç Birimimizde Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. *En az ortaokul mezunu *İnsan ilişkilerinde başarılı, *Ekip çalışmasına yatkın, *Yoğun beden gücü ile çalışabilecek, *Yükleme-boşaltma işlemi yapabilecek, *Esnek çalışma ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Leatle Caesars

Firmamızda çalıştırılmak üzere motor kurye arkadaşlar aranmaktadır. Çalışma saatleri 10:00 20:00 ...

İstanbul Avrupa / Avcılar Habermarmara

A2 ehliyeti olan ve firmamıza ait motorla çalışabilecek, Ekip çalışmasına uygun, Hizmet kalitesine önem veren, İkna kabiliyeti yüksek, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli, Maaş + Yemek +..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Pulkar Petrolcülük

Hadımköy yolu üzerinde yeralan OPET AKARYAKIT İSTASYONU içerisinde bulunan diesel dürüm restaurant için çalışacak motor ehliyetli kurye alınacaktır. Esenyurt Avcılar Beylikdüzü civarında oturan bay ve bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Marotiri Restaurant & But First Coffee

Marotiri Restaurant için, * Şişli bölgesine hakim * Kendi motoruyla çalışabilecek, * Güleryüzlü, titiz ve paket hazırlığına önem veren, * Kendi motoruyla çalışabilecek part-time ya da tam zamanlı olmak üzere kuryeler arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Saray Muhallebicisi

İş Açıklaması Saray Muhallebicisi, İstanbul'un en elit semtlerinde yer alan restoranları, mimari yapısı, zengin mönüsü , ISO 22000 Kalite Belgesi, 1300'ün üstünde çalışan kişi sayısı ile sürekli büyüyen, yakın zamanda yurt dışı projeleriyle büyümeye devam edecek 82 yıllık eski ve köklü ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Avrupa Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyu..

İstanbul Avrupa / Tümü FİRMA ADI GİZLİ

Taşımacılık Sektöründe Lider Firmamızın ilgili Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerinde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Mcdonald's