İstanbul Avrupa Memur İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Memur
İstanbul Avrupa / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Mecidiyeköy ' de Bulunan İş Merkezi Projesi İçin ; ARANAN NİTELİKLER : * Özel güvenlik kimlik kartı olan, * 35 Yaşını aşmamış, * En az 1,72 Boyunda * Güler yüzlü, Kişisel bakımına önem gösteren, * Diksiyonu düzgün, * Müşteri odaklı çalışmayı ilke edin..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Bomonti' de bulunan Rezidans Projemiz İçin, * Sİlahlı & Silahsız Özel Güvenlik Kimlik Kartı Sahibi, * 38 Yaşını aşmamış, * En az 1,75 boyunda, * En az 1 yıl güvenlik deneyimi olan, * İletişimi düzgün, * BAY . Çalışma Koşulları ve Şartlar : 1635..

İstanbul Avrupa / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

TAKSİM Tarlabaşı'nda bulunan ŞANTİYE projemiz için; * Özel güvenlik kimlik kartı sahibi , * Askerliğini yapmış, * Güvenlik deneyimi olan, * En az 1,75 boyunda, * 38 Yaşını aşmamış, * İletişimi düzgün, * Daha önce şirketimizde çalışmamış olan, * ..

İstanbul Avrupa / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Zincirlikuyu Metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan 5 yıldızlı Otel projemizde görevlendirilmek üzere Güvenlik Görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel güvenlik kimlik kartı sahibi - Askerliğini yapmış yada en az 1 yıl tecilli - Güler Yüzlü, Kişisel..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Halkalı'da bulunan OTEL projemizde değerlendirilmek üzere ; * Özel güvenlik kimlik kartı olan, * Askerliğini yapmış, * En az 1,72 boyunda, * İletişimi düzgün , * Bay 1400 Nakit Maaş + 185 CARD + Yemek + 8 saat 3 vardiya 1 Off + Takım Elbise ..

İstanbul Avrupa / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Maslak'ta bulunan SİTE projemizde GÜVENLİK GÖREVLİSİ olarak değerlendirilmek üzere ; * ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAN * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ * EN AZ 1,70 BOYUNDA, * 45 YAŞINI AŞMAMIŞ, * İLETİŞİMİ DÜZGÜN, * BAY 1830 TL MAAŞ + AGİ + SERVİS + YE..

İstanbul Avrupa / Bakırköy GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ

GENEL NİTELİKLER Gözen Holding şirketlerinden biri olan Gözen Security Services şirketimiz, Bina Tesis güvenliği ve Uçak Özel Güvenlik alanlarında 19 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Türkiye genelinde, sekiz ilde havalimanları ile bir çok şehirde seçkin kurum ve kuruluşun güve..

İstanbul Avrupa / Esenler Karmasan

Firmamıza ön muhasebe işlemlerini yapabilecek, telefonla konuşma becerisine sahip ,diyalog kurabilen eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Zincirlikuyu Metrobüs durağına 5 dk. , Gayrettepe Metro durağına 2 dk. yürüme mesafesinde bulunan Genel Müdürlük binasına aşağıdaki özelliklerde BAY özel güvenlik görevlisi alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel güvenlik kimlik kartı sahibi, - 37 YAŞINI AŞMAMIŞ , - En..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

BEŞİKTAŞ' ta bulunan projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun BAY güvenlik görevlisi alınacaktır. Aranan Nitelikler: * ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KART SAHİBİ, * Askerliğini yapmış, * En az 1,76 boy ve üzeri, * En az 2 yıl güvenlik deneyimi olan, * B SINIF..