İstanbul Avrupa Merchandiser İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Merchandiser
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için Yaya Saha Temsilcisi (Yaya Merch) arayışındayız; Tanzim - teşhir uygulamalarının yapılması, Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Mass Direct

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir gıda firması için; BÜYÜKÇEKMECE-SİLİVRİ-GÜRPINAR bölgesinde çalışacak,Market sektöründe tecrübeli, İnsan ilişkileri başarılı, ikna kabiliyeti yüksek, Rut planı dâhilinde mağazaları ziyaret edecek, Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapaca..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Hts Tekstil

KONFEKSIYON IHRACATI YAPAN FIRMAMIZA ITALYANCA veya INGILIZCE BILEN MUSTERI TEMSILCISI; EN AZ 4 YILLIK ÜNİVERSİTE MEZUNU KONFEKSIYON IHRACAT FİRMASINDA GÖREV ALMIŞ , EKIP ÇALISMASINA UYUMLU, İNSAN İLİŞKİLERI GÜÇLÜ , İŞ ve TAKİP KONUSUNDA DİSİPLİNLİ Ö..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için Yaya Merch arayışındayız; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek, Reyon Tanzim teşhir çalışmaları yapacak, Merch deneyimi o..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimizin KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI - SEFAKÖY Bölgede görevlendirilmek üzere, ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü HALKA GRUP

KOZMETİK Sektöründe lider müşterimiz için İSTANBUL AVRUPA BÖLGESİNDE görevlendirilmek üzere; • Rut planı dâhilinde mağazaları günlük ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, • Sipariş ol..

İstanbul Avrupa / Tümü Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

Hedef Tanıtım olarak Sektöründe lider markamız için ; İstanbul - Anadolu Yakası Lise ve Üstü Kırtasiye, oyuncak veya türevi bir alanda deneyimli İletişimi kuvvetli Satış Deneyimli Aktif araç kullanabilen mobil merch personel alımı yapılacaktır. ..

İstanbul Avrupa / Tümü Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için Yaya Merchandiser; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek,(3 Beylikdüzü 3 İstinye olmak üzere toplam 6 nokta) Markanın belirlenen satış hedefini en üst seviyeye çıkarmak Markanın rekabet gücünü koru..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek,(3 Beylikdüzü 3 İstinye olmak üzere toplam 6 nokta) Markanın belirlenen satış hedefini en üst seviyeye çıkarmak Markanın rekabet gücünü korumak için mağaza yö..

İstanbul Avrupa / Bağcılar MERKOTEKS

MERKOTEKS TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. firmamız bünyesinde görev alacak aşağıdaki niteliklere sahip personel arayışımız mevcuttur. - Tekstil sektöründe Müşteri Temsilcisi pozisyonunda görev almış, - Denim ihracat konusunda deneyimi olan, - İyi düzeyde akıcı konuşabilecek İngili..