İstanbul Avrupa Müdür Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müdür Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖYDEKİ TEMEL LİSEMİZ DONANIM VIP EĞİTİM'E EĞİTİM KURUMUNDA İDARECİLİK TECRÜBESİ OLAN İDARECİ ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Arega Bilişim Mağazacılık A. Ş

MAĞAZA MÜDÜRÜ OLARAK YETİŞTİRİLMEK ÜZERE • Tercihen üniversite mezunu • Mağazacılık sektöründe (Tercihen Ayakkabıcılık) en az 1-2 yıl deneyim sahibi • MS Office ve photoshop uygulamalarına hakim, • Raporlama ve istatistik bilgisine sahip, • Ekip çalışmasına yatkın,..

İstanbul Avrupa / Esenler RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

Semtinizin Süpermarketi" Rammar; -En az Lise Mezunu, -Mağazasını ve ekibini yönetebilecek ve geliştirebilecek, -Misafir ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek motivasyon ve özgüvene sahip, -Takım ruhuna inanan, -Esenler ve Bağcılar çevresinde ikamet eden..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Smmm Mustafa Macır

MUHASEBE OFİSİMİZDE EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ, MESLEĞİNDE UZMANLAŞMAK İSTEYEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. İOSB BAŞAKŞEHİR SİTELER DURAĞI METRO İSTASYONU YANI BİKSAN SANAYİ SİTESİ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir A Y T Oto Dizayn

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; oto döşeme usta ve kalfaları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Açıklaması Danışmanlığını gerçekleştirdiğimiz, kendi alanında lider markamız için mağaza müdürü pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Üniversite mezunu Mağazacılık sektöründe 5 yıllık yöneticilik deneyimine sahi..

İstanbul Avrupa / Tümü RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Açıklaması Danışmanlığını gerçekleştirdiğimiz, kendi alanında lider markamız için mağaza müdür yardımcısı pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Üniversite mezunu Mağazacılık sektöründe 3 yıllık yöneticilik deney..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

Perakende sektöründe ilgili pozisyonda en az 1 yıl tecrübeli, Mağazacılığı yaşam felsefesi olarak benimsemiş, Ekip kurma ve yönlendirme becerisi yüksek MS Office uygulamalarını bilen, paket programları etkin kullanabilen, Ekip yönetimi ve yönlendirme becerisi yüksek, Es..

İstanbul Avrupa / Fatih Rugspecialist.com

Job Position: Online Sales Marketing Manager Job function: Marketing, Advertising, Analyst Company Industry: Marketing and Advertising, Arts and Crafts, Furniture We are seeking an online sales director with an expertise in SEO, social media, online marketing and advertising..