İstanbul Avrupa Müdür Yrd İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müdür Yrd
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Truva Asansör

Kurmusal firmamızda çalışmak üzere deneyimli bayan muhasebe eleman alınacaktır.Tercihen ,stok takibi yapabilen muhasebe de deneyimli olmasıdır.Çalışma saatlerini problem etmeyecek bizimle beraber aynı istikamete yürüyecek iş arkadaşı seçilecektir...

Muhasebe ve Denetim alanında kariyer yapmak isteyen, aşağıda belirtilen niteliklere sahip SMMM ofisinde görev almak üzere Muhasebe ve Denetim elemanları aranmaktadır. Üniversitelerin İşletme, Ekonomi, Maliye, İstatistik, Matematik gibi 4 yıllık bölümlerinden mezun olan, En ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Gaziantepli Habeş Seyidoğlu Baklavaları

Şirket / İş Tanımı Gaziantepli Habeş Seyidoğlu Baklavaları, 1952 yılında Habeş Seyidoğlu’nun önderliğinde İstanbul’dan çıktığı kalite ve lezzet yolculuğunda insanı, çevreyi ve evrensel değerleri merkeze alan bir anlayışla kurumsallaşarak Türk ve Dünya mutfağının dünya çapında bilinen ve..

İstanbul Avrupa / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla bü..

İstanbul Avrupa / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. Akmerkez Mağazamızda görevlendirilmek üzere; • En az Lise Mezunu, • M..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Edirne Kırkpınar Lokantaları

Edirne Kırkpınar Lokantaları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Restoran Müdür Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Edirne Kırkpınar Lokantaları Restoran Müdür Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Kurtuluş Finans

BEYLİKDÜZÜ'NDE YENİ FAALİYETE GEÇMİŞ OLAN CNC KALIP FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE MÜŞTERİ VE TELEFONLARI KARŞILAYACAK DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN KURUMSAL OLABİLEN DİKSİYONU DÜZGÜN TECRÜBELİ GÜLERYÜZLÜ EKİBE UYUM SAĞLAYABİLECEK BAYAN ÇALIŞMA ARK..