İstanbul Avrupa Muhasebe İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Muhasebe
İstanbul Avrupa / Bağcılar Www. Tesetturpazari.com

* İyi derecede bilgisayar bilgisine sahip * E-ticaret sitesi admin panelini yönetebilecek , stok takip programından stok takip edebilecek. * Fatura basabilecek, günlük olarak faturaları düzenleyebilecek, Wolvox ve benzeri muhasebe programlarını kullanabilecek. * Kargo takipi yapa..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Net Danışmanlık

İş Açıklaması Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, büyük yatırımcıların ortaklığında kurulmuş, müşterilerine kusursuz hizmet sunmak amacı ile 7/24 hizmet prensibi doğrultusunda çalışan bir mobil teknoloji şirketi müşterimizin büyüyen iş hacmi doğrultusunda aşağıdaki görev tanımı kapsamınd..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Değişim Çelik

Bayrampaşa'da bulunan Değişim Çelik firmamızın; Ön muhasebe bölümünde çalışacak Bayan çalışma arkadaşı aramaktayız. İstemiş olduğumuz özellikler; Üniversite Mezunu Logo programını çok iyi derecede bilen Tüm ön muhasebe işlemlerini yürütebilecek (Cari ödemeler, ba..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bortek Boru Ve Tesisat Tekn. Dış Tic. Ltd. Şti

Paslanmaz Tamir Kelepçe imalatı ve satışı yapan firmamız için ön muhasebe (fatura-irsaliye kesmek,fatura,fiş) işlemlerini yapabilecek genel muhasebeye ve genel ofis işlerinde yardımcı olabilecek bayan çalışma arkadaşı aramaktayız. -Tercihen Ticaret Lisesi veya Ön Lisans mezunu, -MS Offic..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Net Danışmanlık

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, büyük yatırımcıların ortaklığında kurulmuş, müşterilerine kusursuz hizmet sunmak amacı ile 7/24 hizmet prensibi doğrultusunda çalışan bir mobil teknoloji şirketi olan Getir'in büyüyen iş hacmi doğrultusunda aşağıdaki görev tanımı kapsamında Muhasebe Sorumlusu arayı..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ülkü Makina Ve Madencilik San. Tic. Ltd. Şti.

Vinç,Caraskal,İstifleme sektöründe faaliyet gösteren firmamıza, *Cari hesap mutabakatları yapabilecek *Banka hesapları, çek/senet ödemeleri, ödeme ve tahsilatların takibi, *Ofis programlarına hakim, raporlama yapabilen, *Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli, Diksiyonu düzgün,..

İstanbul Avrupa / Şişli Smmm Kadir Kahraman

Müşavirlik firmamıza ve denetimini yaptığımız nişantaşı ve sarıyerdeki firmalarımıza Muhasebe tek düzen bilgisi olan, fatura alım satım ve banka kayıtlarını işlemeyi bilen tecrübeli tercihen Zirve Luca bilgisi olan Muhasebe Elemanları alınacaktır, Kdv İade listeleri ve mahsup işlemleri de mevcuttur,..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Net Danışmanlık

Müşterimiz, başka yatırımları büyük ses getirmiş ve başarıdan başarıya koşan yatırımcıların ortaklığında kurulmuş bir mobil teknoloji şirketidir. Danışmanlığını yapmakta olduğumuz müşterimiz adına Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır. • Luca paket programını kullanabilen,..

LKS2 programını iyi kullanabilen En az 4 sene tecrubeli Fatura,Kasa, banka, çek, senet, tahsilat,ödeme vb. işlemlere vakıf, Office programlarına hakim, İş takibi ve planlama becerisi yüksek, Sistemli çalışma prensiplerine sahip, Diksiyonu düzgün iletişim becerisi ..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Parlayankoç Çelik Eşya

Etaw8sol program kullanmasını bilen çalışma arkadaşı aranıyor...