İstanbul Avrupa Müşavir İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müşavir
İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Smmm Müslüm Polatkesen

GAZİOSMANPAŞA DA BULUNAN MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROMUZA; *EN AZ 5 YIL MUHASEBE BÜROSU DENEYİMİ OLAN * MİCRO PROGRAMINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN *SİGARA KULLANMAYAN *MUHASEBE SORUMLUSU ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Şenova Tekstil

Genel Muhasebe tek düzen hesap planınan vakıf - En az 5 yıl deneyimi olan -Ay sonu BA/BS mütabakatı - Muhasebe programı ve word,excel vb.. anlayan - Fatura ve İrsaliye düzenleme ve takibi -Dönem mütabakat ve cari takibi -Çek/senet,tahsilat ve tediye takibinin yap..

İstanbul Avrupa / Fatih Efreddin Yeni Mali Müşavirlik Bürosu

ÖNEMLİ bir fırsat Eminönündeki mali müşavirlik büroma mali müşavirlik stajına başlayan, staj yapmakta olan veya mali müşavir, tercihen om yazılım millenium veya mikro muhasebe programı kullanabilen, yakın gelecekte büroyu devredebileceğim tecrübeli eleman aranmaktadır. Tel: 0532321422..

ŞİRKETİMİZE SİGORTA ŞİRKETLERİNE HASAR DOSYASI AÇACAK VE MUHASEBE YE BAKACAK PERSONEL ALINACAKTIR.....

İstanbul Avrupa / Başakşehir Smmm Murat Alkın

Mali Müşavirlik Ofisimize Eta V8SQL kullanabilen Ofis tecrübesi olan Tercihen Mali Müşavir , Mali Müşavir Stajeri yada Muhasebe eğitimi almış - Tek Düzen Hesap Planına hakim , dönem sonu işlemleri dahil tüm kayıtları yapabilen - Tüm Resmi Beyannameleri Düzenleyebilecek - SG..

İstanbul Avrupa / Fatih İbrahim Ayhan Smmm Bürosu

EMİNÖNÜNDE BULUNAN MUHASEBE BÜROMUZA TİCARET LİSESİ MEZUNU , LİSE STAJI HARİÇ EN AZ 1 YIL BÜRO DENEYİMLİ BAY GENÇ ELEMAN. İŞYERİ TEL : 0212 526 92 96 GSM : 0532 576 56 30..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Pırlanta Güzellik Merkezi

kağıthane sultan selim caddesindeki pırlanta estetik güzellik merkezimize ön muhasebeciler aranmaktadır. maaş-sgk-yemek-..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Değişim Muhasebe

İSTAÇ CPLAZA'DA BULUNAN MALİMÜŞAVİRLİK OFİSİMİZE EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ ÇALIŞMA ARKADAŞİ ARAMAKTAYIZ. NOT: BAŞVURULARI MAİL OLARAK YAPMANIZI RİCA EDİYORUZ...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Mülayim Mali Müşavirlik

Bakırköy'deki Mali Müşavirlik ofisimize, Tek Düzen Muhasebe Sistemine vakıf, Sosyal Güvenlik Kurumu, Vergi Daireleri, Ticaret odası işlemlerini yapabilen , KDV, Muhtasar ve Dönem sonu işlemlerini yapabilecek, KDV iadeleri ve gerekli beyannameleri düzenleyebilen, esnek çalışma saatlerine..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Smmm Serkan Kahrıman

MUHASEBE BÜROSUNDA ÇALIŞMAK ÜZERE MUHASEBE BÜROSUNDA EN AZ 3-5 YIL TECRÜBELİ DİKSİYONU DÜZGÜN VE ÖĞRENMEYE AÇIK OLAN GEREKLİ İŞ DİSİPLİNİNE HAİZ OLAN LUCA - MİKRO PROĞRAMI MÜMKÜNSE BİLEN İSTANBUL K.ÇEKMECE / İKİTELLİ VEYA YAKININDA İKAMET EDEN MUHASEBE PERSONELİ ..