İstanbul Avrupa Öğretmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Avrupa / Bakırköy Erkoç Eğitim Kurumları

KURSUMUZA ÖĞRETMEN ALINACAKTIR. * MATEMATİK * FİZİK ARANAN NİTELİKLER AŞAĞIDA MEVCUTTUR; * 6 GÜN ÇALIŞABİLECEK ( CUMARTESİ - PAZAR ) DAHİL OLMAK ÜZERE * BİR EĞİTİM KURUMUNDA MİNUMUM 5 YIL TECRÜBELİ * YAŞ ARALIĞI OLARAK 27 - 50 * ÇALIŞMA SAATLERİ 08:..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bera Vip Özel Öğretim Kursu

Bera Vip Özel Öğretim Kurslarımızın Beylikdüzü ve Esenyurt şubelerine YGS-LYS alanında deneyimli,öğrencilerle iletişimi güçlü, çalıştığı kuruma sadık , takım ruhuna sahip ve özverili çalışabilecek tam zamanlı öğretmenler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Göller İletişim Hizmetleri

Tekostar Eğitim ve Bilişim Hizmetleri - Coğrafya Öğretmeni GENEL NİTELİKLER Pedagojik formasyona sahip, MS Office programlarına hakim, Başarı odaklı, takım çalışmasına yatkın, yeniliklere açık ve kendini geliştiren, İletişim gücü yüksek, yaratıcı ve dinam..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Thy Sosyal Yardım Vakfı

* Çocuklar ile iyi iletişim kurabilecek * Okul öncesi Öğretmenliği Lisans mezunu * En az 3 yıl Anaokulu Öğretmeni olarak görev yapmış *İletişim becerilerine sahip, *Yaratıcı,gelişime açık ve yenilikleri takip eden, *Öğretmenlik mesleğine gönül vermiş,..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Eğitim Kurumları

2017-2018 Eğitim -Öğretim yılında BÜYÜKÇEKMECE MİMAROBA'DA bulunan özel eğitim kurumumuzda görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim İNGİLİZCE öğretmenleri aranmaktadır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Özel kurum deneyimi olan & yeni mezun * Pozitif, insan..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Eğitim Kurumları

2017-2018 Eğitim -Öğretim yılında BÜYÜKÇEKMECE MİMAROBA'DA bulunan özel eğitim kurumumuzda görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim FEN ve TEKNOLOJİ öğretmenleri aranmaktadır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Özel kurum deneyimi olan & yeni mezun * Pozitif,..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Eğitim Kurumları

2017-2018 Eğitim -Öğretim yılında BÜYÜKÇEKMECE MİMAROBA'DA bulunan özel eğitim kurumumuzda görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim MATEMATİK öğretmenleri aranmaktadır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Özel kurum deneyimi olan & yeni mezun * Pozitif, insan ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ünsal Temel Liseleri

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy subelerimiz de çalışmak üzere matematik öğretmeni alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ünsal Temel Liseleri

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy şubelerimiz de görev yapacak Fizik öğretmeni aramaktayız. - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - Formasyon sahibi, - MEB atama yükümlülüklerini taşıyan, - Ulaşım sorunu olmayan çalışma arkadaşı aranmaktadır. (..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ünsal Temel Liseleri

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy şubelerimiz de görev yapacak İngilizce öğretmeni aramaktayız. Görev tanımı: Haftaiçi 5 gün 8:30- 18:00 saatleri arasında 9/10/11. sınıfların İngilizce derslerine girmek ve Speaking Club (Öğrencilerin müfredattan bağımsız olarak konuşmalarını sağlayab..