İstanbul Avrupa Öğretmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Halkalı Boğaziçi Temel Lisesi

OKULUMUZA 2016-2017 DÖNEMİ İÇİN BRANŞ ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Halkalı Boğaziçi Temel Lisesi

Okulumuza 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için bütün branşlardan öğretmen alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Fodem Butik Dershane

2002'den beri Florya semtinde "Dershane" olarak faaliyet gösteren ve günümüzde "Özel Öğretim Kursu" olarak faaliyetine devam eden kurumumuzda, haziran ayına kadar LYS Mat2 derslerine girmek ve 2016-2017 sezonunda Mat1 - Mat2 ve Geo derslerine girmek üzere; - En az 4 yıl YGS-LYS deneyiml..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Fodem Butik Dershane

2002'den beri Florya semtinde "Dershane" olarak faaliyet gösteren ve günümüzde "Özel Öğretim Kursu" olarak faaliyetine devam eden kurumumuzda, haziran ayına kadar LYS Edebiyat derslerine girmek ve 2016-2017 sezonunda Türkçe ve Edebiyat derslerine girmek üzere; - En az 4 yıl YGS-LYS dene..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Halkalı Boğaziçi Temel Lisesi

Halkalı Boğaziçi Temel Lisesi firmasının aktif ilanlarına veya diğer İngilizce Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Halkalı Boğaziçi Temel Lisesi İngilizce Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Başakşehir English Bahçeşehir

Bahçeşehir'deki Dil kurumumuz English Bahçeşehir'de İngilizce Öğretmenliği pozisyonu için -İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun veya pedagojik formasyonu olan, -Alanında deneyimli Genel İngilizce, İelts, TOEFL, YDS vs sınavlarına hazırlayabilecek -En az 3 yıl deneyimi ola..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Fen Bilimleri Liseleri

LYS kısmında soru çözümü ve etütlerde çalışacak tam zamanlı veya part time öğretmen veya öğretmen adayı alınıcaktır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Özel Yüzyıl Boğaziçi Ortaokulu

Ortaokul ingilizce dersine girecek ilgili alan mezunu ekip arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Güneşli Yabancı Dil Kursu

* İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim-Tercümanlık, İngiliz Dil Bilimi, Çeviri Bilim, İngiliz Dili ve Kültürü Bölümlerinden Mezun olma şartı aranmaktadır, * Yaratıcı, Dinamik, Yüksek Sunum Becerisi Olan, * Başarı Odaklı ve..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Avrupa Lisanları Merkezi

Avrupa Lisanları Merkezi firmasının aktif ilanlarına veya diğer İngilizce Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Avrupa Lisanları Merkezi İngilizce Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur...