İstanbul Avrupa Operatör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mete Plastik

'Santral Operatörü' pozisyonunda görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşı aramaktayız. • En az 3 yıl alanında tecrübe sahibi, • Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü, diksiyonu düzgün, güleryüzlü, • İşletme içi departmanlarla koordineli çalışabilecek, • Yurt dışı müşterileri yön..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü KARACA

İş Açıklaması Ürünleri ihtiyaç duyulan birime sevk etmek, istiflemesini yapmak, Yöneticisi tarafından bildirilen süreçleri yerine getirmek, İş sonuçlarını takım liderine raporlanması, Çalışma ortamını fiziki şartlara uygun tutmak. İstenen Yetenek ve Uzmanl..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Armonitel Elektrik Ve Makine

Genel nitelikler: Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesinde bulunan firmamızın üretim süreçleri için hazırlamış olduğu Makine, Kalıp, Aparat vs. Projelerinin her türlü talaşlı imalat işlemlerini yürütebilecek aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aramaktayız; • Tercihen Meslek Lises..

İstanbul Avrupa / Silivri toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Atay Otomat

Atay Otomat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Operatör ilanlarına göz atabilirsiniz.Atay Otomat Operatör ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Eyüp Umut Makina

Umut Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cnc Torna - Cad Cam - Freze Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Umut Makina Cnc Torna - Cad Cam - Freze Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Esenler NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

Genel Nitelikler: -En az lise mezunu (tercihen Teknik Lise veya Endüstri Lisesi mezunu) -İlaç üretim tesislerinde üretim operatörlüğü yapmış -Vardiyalı çalışma sisteminde çalışabilecek, -30 yaşını aşmamış, -Askerlik görevini tamamlamış, -Yıldız Teknik Üniversitesi..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Zer Plast Danışmanlık Kalıp San.

Beylikdüzü ve Civarında İkamet eden ,Plastik Enjeksiyon Makinesinde Çalışacak Bayan Enjeksiyon Operatörü Aranmaktadır. Maaş +Agi+Yol+SSK Müracat Ömer Altıntaş 05335271601..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü TTAF ELEKTRONİK

Ttaf Elektronik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cnc Freze Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Ttaf Elektronik Cnc Freze Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Eyüp ORGANİK KİMYA

Organik Kimya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Organik Kimya Üretim Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..