İstanbul Avrupa Plasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Plasiyer
İstanbul Avrupa / Esenyurt Warner Procer

- TÜCCAR PLASİYER ARANIYOR... - İSTANBUL ESENYURTTAKİ FABRİKAMIZDA ÜRETTİĞİMİZ SIVI DETERJANLARI PAZARLAYACAK - GÜVENİLİR - REFERANS VEREBİLEN - PORTFÖYÜ OLAN - TERCİHEN KENDİ ARACI (KAMYONET VB) OLAN - TÜCCAR PLASİYER ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Seval Gıda

SULTANGAZI - İSTANBUL ADRESİNDE FAALİ YET GÖSTEREN İŞYERİMİZ İÇİN EN AZ B SINIFI EHLİYETLİ, SRC VE PSİKOTEKNİK BELGESİ OLAN, TERCİHEN LİSE MEZUNU VE DAHA ÖNCE PLASYERLİK DENEYİMİ BULUNAN "PLASYER ŞOFÖR" ALINACAKTIR. SULTANGAZİ VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDENLER TERCİH EDİLECEKTİR. ..

İstanbul Avrupa / Güngören Tekinler Dış Tic. Ltd. Şti

İstanbul Şube distribütörlüğünü yapmakta olduğumuz Pırlanta markası altında kuru gıda ve diğer kalemler olarak yağ, salça ürünlerinin satış ve pazarlamasını koordine edebilecek, ürün gamının genişletilmesi ve yeni ürünlerin bulunması amacıyla yürütülmekte olan iş geliştirme faaliyetlerini yönlendire..

İstanbul Avrupa / Güngören Tekinler Dış Tic. Ltd. Şti

Pırlanta Bakliyat 40 yılı aşkın süredir, kuru gıda (bakliyat) sektöründe iç piyasada saygın, dış piyasa da rekabetçi kendini kanıtlamış bir firma olarak bilinmektedir. Firmamızın İstanbul Şube ayağında iç piyasa satış ve pazarlama temsilcisi olarak görev alacak arkadaşlar arıyoruz. Aradığımız..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Trakya Çiftlik Süt

Trakya Çiftlik Süt firması bünyesinde PLASİYER olarak çalışacak adaylar için aranan nitelikler şunlardır; - İstanbul Şarküteri pazarında tecrübeli ve portföy sahibi - En az lise mezunu - B sınıfı ehliyete sahip - SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip veya kısa sürede sa..

İstanbul Avrupa / Avcılar Altaylar Group Aş

Kozmetik sektöründe deneyimli, kişisel bakım ürünlerimizi toptan ve parekende olarak pazarlayacak kendi aracı olan Yüksek gelir garantili iş imkanı sunan -Uluslararası alanda hizmet veren şirketimizle birlikte yol alacak takım arkadaşları aranmaktadır. Adres :Altaylar Grup AŞ...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Cyt İnş. Gıda San İç Ve Dış Tıc Ldt Şti

Küçükçekmeçe ilçesinde damacana su dağitimi yapacak B. Sınıfı Ehliyeti Olan ,sabah 08,30 akşam 21.00 saatlerınde çalişacak ekip kurabilecek arkadaşlar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kendibarşeker Gıda San Tic. Ltd. Şti

BEYLİKDÜZÜ'NDEKİ ÇİKOLATA, LOLİPOP, MARSHMALLOW, OYUNCAKLI LOLİPOP, ELMA ŞEKERİ, PAMUK ŞEKERİ ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZIN ÜRÜNLERİNİN SICAK SATIŞINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SRC BELGESİ OLAN VE AKTİF ARAÇ KULLANAN PLASİYER TAKIM ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. MAAŞ+SGK+PRİM+ARAÇ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Bağcı Şarapçılık

GENEL NİTELİKLER Alkol sektöründe ve özellikle ekip ve müşteri ilişkileri yönetiminde deneyimli Avrupa Yakasında ikamet eden Alkollü içecekler Sıcak Satış Alanında en az 2 yıl deneyimli Alkollü İçecekler HORECA Alanında en az 2 yıl deneyimli Takım çalışmasına yat..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Seval Gıda

Oto Ehliyetli, Tercihen Lise Mezunu, SRC, PSİKOTEKNİK belgeleri olan veya almak için kursa başvuru yapmış , Sultangazi ve Çevresinde ikamet eden, 25-40 yaş arası PLASİYER ŞOFÖRLER alınacaktır. İlgilenenlerin, 0212.609.34 34 numaralı telefondan randevu alarak İnsan Kaynakları Departmanı..