İstanbul Avrupa Resepsiyonist İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Resepsiyonist
İstanbul Avrupa / Silivri Bon Reine Hotel Selimpaşa

İstanbul Silivri / Selimpaşa Bölgesi'nde hizmet veren Bon Reine City & Resort Otelimiz için Ön Büro Rezervasyon departmanında görev alacak ve turizm sektöründe kariyer hedefi planlayan BAY takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler *Tercihen Otellerin benzer pozisyonlarında gör..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Floryam Otelcilik

Büyükçekmece mimarsinan E5 üzerinde bulunan otelimize resepsiyon görevlisi aramaktayız..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kiana Güzellik Merkezi

GÜZELLİK MERKEZİMİZE ÖN MUHASEBE BİLEN RESEPSİYONİST ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Avcılar Zarinna Estetik

Zarinna Estetik merkezinde görevlendirilmek üzere 20 35 yaş ararsı dış görüşüne önem gösteren ekip çalışmasına uyum sağlıyan bayan personel alınacaktır İRT : 0212 591 73 60..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Yeni Otel

YENİ OTELE RESEPSİYONDA ÇALIŞACAK PERSONEL ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Firma Adı Gizli

Beşiktaş'ta bulunan Otel Projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun "Danışma Personeli" arayışımız bulunmaktadır • Tercihen Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümünden mezun, • Benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyimli, • Microsoft Office..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Nova Kozmetik

İş Tanımı: Koordinasyon ve operasyon yönü olan İletişim yönü kuvvetli Takım çalışmasına uyumlu İletişim becerileri kuvvetli problem çözme becerisi olan Diksiyonu düzgün,Dış görünümüne özen gösteren Gelişim gösterdiği taktirde önü açık pozisyon için Bayan ad..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece 1453 Gym

GENEL NİTELİKLER 18-35 Yaş Arası Bayan Çalışma Arkadaşları Misafir memnuniyetine önem veren ve misafir odaklı çalışabilen Güleryüzlü, dinamik, proaktif ve vizyon sahibi Telefonla konuşmanın ve misafir karşılamanın önemini bilen Güçlü ve etkili iletişim kurabilen T..

İstanbul Avrupa / Güngören Güneş Turizm Ve Otelcilik A. Ş.

İstanbul - MERTER semtinde bulunan, 4 Yıldızlı Turistik Otelimize, RESEPSİYON MEMURU pozisyonunda görevlendirilecek, KARİYERİNDE YÖNETİCİLİK HEDEFLEYEN, bay ve bayan çalışma arkadaşları alınacaktır. - İngilizce diline iyi derecede hakim - Deneyimli veya kısa sürede deneyim ..

İstanbul Avrupa / Fatih Star Hotel

Firmamız bünyesinde Çalışıcak Resepsiyonist alınacaktır..