İstanbul Avrupa Satın Alma İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satın Alma
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Marmara Grup

Diksiyonu düzgün , İkna kabiliyeti yüksek, Office programlarına hakim, Tercihen üniversite mezunu, Etkin araç kullanabilen , Prezentabl, Bayan çalışma arkadaşları arıyoruz ...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Maranda Group

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, İnşaat Projelerinin Satınalma konusunda minimum 5 yıl deneyimi olan, Tedarikçi Protföyü bulunan, MS Office uygulamasını etkin kullanabilen, Malzeme bilgisi ve şantiyedeki iş akışları hakkında uygulama bilgisi olan..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Uzunlar Gıda Şarküteri

50 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamızın, Bahçelievler Yayla, Bahçelievler Şirinevler, Bakırköy Kartaltepe semtlerinde, Butik Şarküteri konseptinde yöresel ürünler satan mağazalarımız bulunmaktadır. Bahçelievler Yayla da bulunan merkezimizde görev alacak “Satınal..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Akyıldız Ambalaj Ltd. Şti

ÖN MUHASEBE--SATINALMA YARDIMCILIĞI-TERCİHEN TESETTÜRLÜ EVLİ BAYAN--LOGO PROGRAMI BİLEN--EN AZ 5-10 YIL TECRÜBELİ--MESCİD MEVCUTTUR-- 08:18:00--C.TESİ 14:00 ÇALIŞMA SAATLERİ SİGORTA--AGİ--YEMEK--YOL ÜCRETİ YOKTUR-- 0212 659 42 10 D:127--YETKİLİ ELİF HANIM..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Frt Su Arıtma

Satış Destek Personeli İş Tanımı: Firmamızın satış destek biriminde çalışmak üzere Yenibosna, Güneşli, Halkalı, İkitelli veya E-5’de Şirinevler, Sefaköy, Avcılar, Beylikdüzü civarında oturan bayan personel alınacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar - Diksiyonu düzgü..

İstanbul Avrupa / Güngören Batem Tekstil

AKSESUAR VE PLANLAMA SORUMLUSU İşin açıklaması: *Sipariş bazında ihtiyaç duyulan aksesuar miktarını belirlemek, *Aksesuar maliyet ve fire oranlarını verimlilik esaslarına uygun olarak hesaplamak, *Aksesuar piyasasını ve tedarikçilerini takip etmek ve fiyat-maliy..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Evyap İnşaat

MERKEZ OFİSİ BAHÇELİEVLER / YENİBOSNADA BULUNAN FİRMAMIZA, *Şantiyelerden gelen malzeme taleplerini tedarikçilerimizden fiyat araştırmalarını yapıp en uygun rakamlı olan teklifin analiz raporunun sunulması , *Satın alınan malzemenin sevkiyatının takibini yapabilecek,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Flora Uçan Yağlar

Esans üretimi yapan firmamıza Satın Alma Uzmanı olarak görevlendirilmek üzere bir çalışma arkadaşı aramaktayız. • *Firmanın hedeflerine uygun olarak yeni tedarik kaynaklarını araştırmak, piyasa şartlarını takip etmek. • *Minimum maliyet, istenen kalite seviyesi ve istenen sürelerde ürün ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kocabay Tekstil

Tekstil dış giyim imalatı yapan firmamıza örme ve dokuma kumaşta, aksesuarda portföyü olan, piyasa araştırması yapabilecek, diksiyonu düzgün, prezentabl calışma arkadaşı aranmaktadır. (ehliyet tercih sebebidir)..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

İnşaat Sektöründe başarılı ve prestijli projelere imza atan, sürekli büyüyen ve gelişen; ürettiği projeler ile yüksek değer yaratan İstanbul Bahçelievler bölgesinde konut yapımında faaliyetlerde bulunan firmamız için Satınalma Sorumlusu alınacaktır. 1. Satınalma alanında en az 5 yıl te..