İstanbul Avrupa Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Tümü Özdoğanlar Petrol

Otomotiv ürünleri üreten ve toptan perakende satışını yapan firmamızda , ürünlerimizin satışıyla ilgilenecek ve kendi müşteri pörtföyünü oluşturacak çalışma arkadaşları arıyoruz. merkez ofisimiz İstanbul dadır.Firmamız adına İstanbul/Avrupa yakası ,İstanbul/Anadolu yakası,İzmir ve Tekirdağ Çorlu böl..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece PROTEK VIP GÜVENLİK VE KORUMA

Protek Vıp Güvenlik Ve Koruma firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tanıtım Pazarlama Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Protek Vıp Güvenlik Ve Koruma Tanıtım Pazarlama Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bereketsan Makina

Bereketsan Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Makina Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Bereketsan Makina Makina Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Tümü Zindekal

Satış Pazarlama Ürün Temsilcileri Cilt bakımı, sağlık besin takviyesi ve kozmetik konularında üretim yapan yabancı bir firmanın Dermatest onaylı ve Alman kalite belgeli bitkisel kozmetik ürünlerinin, tanıtımını ve satışını yapmak üzere bağımsız çalışacak, herhangi bir maaş ve sigorta be..