İstanbul Avrupa Sigortacı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Sigortacı
İstanbul Avrupa / Esenler Gelişim Sigorta Aracılık Hizmetleri

Sigorta Departmanı' nda Çalıştırılmak Üzere bireysel veya kurumsal yeni müşterilere ve mevcut müşterileri satışa veya iyileştirmeye yönelik Sigorta Faaliyetlerinin Tümünü Yürütmek Üzere Deneyimli / Deneyimsiz Bay ve Bayan Olmak Üzere Teknik Personeller Alınacaktır. Aranan Nitelikler ..

En az lise mezunu Diksiyonu düzgün ve insan ilişkilerinde başarılı, Profesyonel görününümüne önem veren, Hedef ve müşteri odaklı çalışabilecek, İkna kabiliyeti ve iletişim becerileri güçlü, Takım çalışmasına yatkın, Planlama ve organize etme yetkinliğine sahi..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Us Uluslararası Sigorta. Acentesi

ACİL Yetkili Citroen bayimize Ak Axa Anadolu Allianz Doğa Ray Sompo Orient Mapfre Turkland Güneş Ekranlarından en az 5 ekranı kullanabilen Enaz 3 Yıl Deneyimli Sigortacılık Kanun ve Yasalarına hakim Satış kabiliyeti yüksek olan Etik ve düzeli çalışma prensi..

İstanbul Avrupa / Güngören Can-Atar Sigorta

SİGORTA ACENTELİĞİMİZE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ BAY BAYAN TEKNİK PERSONELLER ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Octopus Business Solutions

Türkiye genelinde 20 şubesi bulunan İdeal Sigorta'nın Ocak 2017'de açılacak olan İstanbul / Küçükçekmece / Sefaköy şubesinde görevledirilmek üzere Sigorta Teknik Personeli alınacaktır. Acenteliğimize görevlendirmek üzere SİGORTA TEKNİK PERSONELİ aramaktayız. *İnsan ilişkile..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Dilge Sigorta

İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan ofisimize pol,çe düzenleyebilecek, kesilen poliçelerin muhasebesini tutabilecek, tahsilatını takip edebilecek takım arkadaşlarına ihtiyaç duymaktayız...

İstanbul Avrupa / Şişli Bilgin Sigorta

MERHABA, AVRUPA YAKASI ŞİŞLİ PERPA İŞ MERKEZİNDE E BULUNAN ACENTELİĞİMİZDE MAPFRE SİGORTA,RAY SİGORTA VE HDİ SİGORTA TEMSİLCİLİKLERİ BULUNMAKTADIR. EKRAN BİLGİSİNE SAHİP,GÜLER YÜZLÜ,KENDİSİNE GÜVENEN BAY VEYA BAYAN ARKADAŞ ARAMAKTAYIZ. ŞARTLARI KARŞILIKLI GÖRÜŞEREK BELİRLEMEK İST..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Gökmen Sigorta Aracılık Hizmetleri

16 yıldır Merter’de ki ofislerimiz de hizmet vermekte olup, Axa sigorta, Allianz sigorta, Mapfre sigorta, Sompo Japan sigorta ,Eureko Sigorta ve Unico Sigorta sirketlerinin profesyonel acenteliğini yapmaktayız. Acenteliğimize görevlendirmek üzere TEKNİK PERSONEL aramaktayız. ..

İstanbul Avrupa / Güngören Can-Atar Sigorta

ACENTELİĞİMİZE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİBAY BAYAN TEKNİK PERSONELLER ALINACAKTIR...

Genel nitelikler: Sigorta sektöründe faaliyetini sürdüren şirketimizin SULTANAHMET ofisimiz de görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip operasyon elemanı ihtiyacımız vardır. - Sigortacılık faaliyetlerinde tecrübeli (EN AZ 2 yıl ) - En az lise mezunu - Excel, ..