İstanbul Avrupa Şoför İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Şoför
İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Kayatur Uluslararası Nakliyat

Kayatur Uluslararası Nakliyat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yurtiçi-Yurtdışı Tır Şoförü ilanlarına göz atabilirsiniz.Kayatur Uluslararası Nakliyat Yurtiçi-Yurtdışı Tır Şoförü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Çelebi Toptan

Mega Center Kuru Gıda Toptancı Sitesinde bulunun firmamıza; 25-35 yaş arası e-ehliyetli, SRC belgeli bay şoför alınacaktır. Tercihimiz gıda toptancısı yada market sektöründe tecrübeli olmasıdır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Demir Gıda Pazarlama

Demir Gıda Pazarlama firmasının aktif ilanlarına veya diğer Dağıtım-Sevkiyat Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Demir Gıda Pazarlama Dağıtım-Sevkiyat Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Yazkır Yapı Turizm

Yazkır Yapı Turizm firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şoför ilanlarına göz atabilirsiniz.Yazkır Yapı Turizm Şoför ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Sinem Oto

Florya bölgesine yakın oturan lpgli veya dizel aracıyla çalışacak şoförler aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Ahes Gida

Ahes Gida firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şoför ilanlarına göz atabilirsiniz.Ahes Gida Şoför ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Metkim

Firmamızda üretimi yapılan ürünlerin müşteriye sevkiyatını yapacak bir ekip arkadaşı aramaktayız. Aranan Nitelikler: - SRC ve Psikoteknik Belgesi olan (zorunludur), - Lise Mezunu veya üstü, - Askerlik Hizmetini Tamamlamış, - B sınıfı Ehliyeti Olan ve Aktif Araç K..