İstanbul Avrupa Sorumlu İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Avrupa / Esenyurt Ayser Gıda A. Ş.

Şirketimiz taze sebze - meyve ve kuru bakliyat gibi tarım ürünlerinin satış ve dağıtım faaliyetlerini gerçekleştirmekle beraber kendine ait perakende satış noktalarında satmaktadır. Ev dışı tüketim ve nihai tüketici odaklı çalışan şirketimiz ayrıca toptan ve perakendeye yönelik marketlerin ilgili gr..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler ESSE Grup - cctvdepo

Esse Grup - Cctvdepo firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Esse Grup - Cctvdepo Muhasebe Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Yöm Vakum

İSTANBUL/Beylikdüzü'nde faaliyet gösteren fabrikamızda istihdam etmek üzere; - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - BRC Kalite Sistemi, Gıda Güvenliği Yönetim sistemleri ve Gıda Mevzuatı , Üretim Proseslerine Hakim, - Analiz Yöntemleri, hijyen gibi konularda bilgi v..

İstanbul Avrupa / Fatih Yeni Dünya Vakfı

YENİ DÜNYA VAKFI GENEL MERKEZİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE, VAKFIN SOSYAL MEDYA HESAPLARINI YÖNETECEK, WEB SİTESİNİ GÜNCELLEYECEK, PROFESYONEL FOTOĞRAF MAKİNESİ KULLANABİLEN, METİN VE HABER YAZABİLECEK, PHOTOSHOP VE MS OFİS PROGRAMLARINA HAKİM, İLEİŞİM KABİLİYETİ Y..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Asitane Organizasyon

Reklam ve Organizasyon İşleri ile ilgili faaliyet gösteren, Zeytinburnu Cevizlibağ’da bulunan firmamıza acil Muhasebe ve Finans Sorumlusu Ekip arkadaşı aranmaktadır. E-Fatura ve E-Deftere yeni geçmiş olan firmamız için aramış olduğumuz ekip arkadaşı için istediğimiz özellikler : ..

İstanbul Avrupa / Şişli Ekspress Temizlik Hizmetleri

Ekspress Temizlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Ekspress Temizlik Hizmetleri Muhasebe Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..