İstanbul Avrupa Temizlik Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Temizlik Elemanı
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Avcılar İnci Hotel

OTELİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, RESEPSİYON ALINACAKTIR İNGİLİZCE BİLMESİ ŞARTTIR...

İstanbul Avrupa / Güngören Nexus Güzellik Merkezi

Nexus Güzellik Merkezi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Nexus Güzellik Merkezi Temizlik Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Başakşehir DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Deça Hizmet Grupları Gıda Ticaret A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Dış Cephe Camcıları -Başakşehir-Acele Deneyimli ilanlarına göz atabilirsiniz.Deça Hizmet Grupları Gıda Ticaret A. Ş. Dış Cephe Camcıları -Başakşehir-Acele Deney..

İstanbul Avrupa / Şişli DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Deça Hizmet Grupları Gıda Ticaret A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bay Ve Bayan Temizlik Elemanları ilanlarına göz atabilirsiniz.Deça Hizmet Grupları Gıda Ticaret A. Ş. Bay Ve Bayan Temizlik Elemanları ilanı için başvuru süresi..

Esenyurt bölgesindeki fabrikamızda çalışacak bayan temizlik personelleri aranıyor. Çalışacakların bu bölgeden olması tercihtir...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Metta Estetik

- merkezimizde cay ve temizlik işleri yapabilecek, - temizliğine ve dış görünüşüne kesinlikle özen gösteren, - iş disiplini ve iş saygısı olan, - iş yeri kurallarına harfiyen uyabilecek bayan personel aranmaktadır. cihan bey zeytinburnu için irt :05422369615..

İstanbul Avrupa / Güngören Rota Matbaa

Rota Matbaa firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Elemanı ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Rota Matbaa Temizlik Elemanı ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Temizlik şirketimize, deneyimli mobil cam temizlik personelleri alınacaktır. Çalışacak kişilerin kılık kıyafetinin düzgün olması ve iş kurallarına uymayı alışkanlık haline getirmesi gerekmektedir. Ücret maaş+yol+yemek= 1800 TL olup full sigorta yapılmaktadır...

İstanbul Avrupa / Fatih Tepe Servis A.Ş

Tepe Servis A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cam Silici / Fatih-Hastane ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Servis A. Ş Cam Silici / Fatih-Hastane ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Mızraklı Araç Kiralama

Araç kiralama hizmeti vermekte olan firmamızın İstanbul Bahçelievelrde bulunan şubesine; - Araç yıkama ve detaylı temizlik konusunda tecrübeli, -Tercihen askerlik görevini yapmış olan, - Bahçelievler, Zeytinburnu ve yakın çevrede ikamet etmekte olan, - Araç yıkama işin..