İstanbul Avrupa Temsilci İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Temsilci
İstanbul Avrupa / Esenyurt Aral Gayrimenkul

Esenyurt ve civarında ikamet eden Gayrimenkul firmamıza ofis içi ve ofis dışı deneyimli - deneyimsiz / bay - bayan diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren Müşteri Temsilcisi aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Eroğlu Ayakkabı

Eroğlular Spor Ayakkabı Grubu bünyesinde, Aym Taban firmamızda çalışacak; • Ayakkabı Taban satış ve pazarlamasını yapacak, • İnsan ilişkilerinde başarılı, dinamik, Prezantabl ve diksiyonu düzgün, • 20-35 yaş arası, Oto B sınıf ehliyetli ve aktif kullanıma sahip, • ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Girişim Tek

GAYRETTEPE'de bulunan bilgisayar ve kırtasiye firmamıza kamu kurumları ve özel sektöre satış yapabilecek deneyimli ve ehliyetli bay bayan takım arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Bedo Collection

ERKEK TAKIM ELBİSE ÜRETİMİ ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN, AVRUPA, AMERİKA VE İSRAİL MARKALARINA SERVİS YAPAN, SEKTÖRÜNDE UZMAN OLAN ŞİRKETİMİZE, MEVCUT MÜŞTERİLERİN, SİPARİŞ, KOLEKSİYON VE İMALAT ÜRETİM TAKİBİNİ YAPABİLECEK, TERCİHEN İŞLETME VEYA ÜNİVERSİTE MEZUNU, İYİ DERECEDE İNGİLİZCE Bİ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Atakul Otomotiv A. Ş

Atakul Otomotiv A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Atakul Otomotiv A. Ş Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Mix Medya

Merkezi Yenibosna'da olan Ulusal Radyo ve Televizyon kanalları bünyesinde çalıştırılmak üzere; FULL TİME TECRÜBELİ Bayan personel alımı yapılacaktır. 15 KİŞİDEN OLUŞAN EKİBİMİZE 10:00 - 19:00 ÇALIŞMA ENGELİ OLMAYAN PERSONEL ARAMAKTAYIZ. Genel nitelikler: ..