İstanbul Avrupa Tümü İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Tümü
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece TALON GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

SEFAKÖY E5 ÜZERİNDE OTEL PROJESİ; 1620 TL + YEMEK SEFAKÖY E5 TE BULUNAN OTEL PROJEMİZE; 8 SAATLİK VARDİYA DÜZENİNDE GÖREV YAPACAK, ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ BULUNAN, 22 / 36 YAŞ ARALIĞINDA, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, BAY GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. İRTİBAT; TUNCAY TOP..

İstanbul Avrupa / Esenyurt TALON GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

BAHÇEŞEHİR DE SERVİSLİ ŞANTİYE PROJESİ; 1500 + AGİ + SERVİS + YEMEK SEFAKÖY, CENNET, KÜÇÜKÇEKMECE, AVCILAR,ESENYURT BÖLGELERİNDEN ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ BULUNAN BAY GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. TUNCAY TOPRAK 0212 216 08 56 0533 031 01 05..

İstanbul Avrupa / Şişli Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu ile büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 10.500 çalışanı ile günde 650.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit Sarayı,..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Orkun Şirketler Grubu

ORKUN ŞİRKETLER GRUBU olarak Güvenliğini yaptığımız projeler için, ÖZEL GÜVENLİK personellerine ihtiyacımız vardır. Özellikle BEYLİKDÜZÜ, BÜYÜKÇEKMECE civarında oturan ve ulaşımı rahat olan adayların başvurularını bekliyoruz. Aranılan Özellikler; Özel Güvenlik Kimliğine sahip olan..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ahs Yılmaz Matbaacılık

ESENYURT'TA AMBALAJ VE KUTU İMALATI ALANINDA HİZMET VEREN ÜRETİM TESİSİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, AŞAĞIDAKİ NİTELİKLERE SAHİP "CTP MONTAJ ELEMANI VE KALIP OPERATÖRÜ " OLARAK GÖREV ALACAK PERSONEL ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR. EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ MATBAA VE KAĞIT KONUSUNDA UZMAN, H..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Shoetarz Ayakkabı İmalat-Emine Şeker

FİRMAMIZ, KURUMSAL FİRMALARA AYAKKABI ÜRETİMİ YAPMAKTADIR. AYRICA KENDİ BÜNYESİNDE SHOETARZ MARKASI İLE İNTERNET SATIŞI YAPILMAKTADIR. -BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN -WEB GRAFİK PHOTOSHOP KULLANABİLEN PERSONEL ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Eyüp Mawarid Gıda Tic A. Ş

Mawarid Gıda Tic A.Ş Pizza Hut Markasının Istanbul Franchise’ıdır. İstanbul’daki hızlı büyümemizin en önemli parçalarından biri olmak istiyorsan, pizza aşkıyla 50 yıldır gelişen, yoğrulan, lezzetli,pizza kokusu eşliğinde eğlenmeyi bilen ekibimizde seni de görmek isteriz. A..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kayı Plastik

Mesai karşılıklık konuşulur ssk yemek vardır. 1 adet oransal 350 gr 1 adet bilgisayarlı 200 gr enjeksiyon makinası vardır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Sibella Kuaför

Deneyimli bayan kuaför aranıyor...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

BAYRAMPAŞA / SAĞMALCILARDA BULUNAN ŞANTİYE PROJEMİZDE DEĞERLENDİRİLMEK ÜZERE 12 / 36 SİSTEMİNDE GÖREV YAPACAK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. MAAŞ : 1.700 TL.+SGK..444 1 812..