İstanbul Avrupa Usta İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Usta
İstanbul Avrupa / Esenyurt Erb Proje Ve Yapı Sistemleri

Otomatik kayar kapı ve kapı aksesuarları imalat,montaj ve servis hizmetleri veren firmamızda bu ürün gruplarına ait mamüllerin montaj ve servis işlerinde çalışacak usta,kalfa veyahut yetiştirilmek üzere takım arkadaşları aramaktayız. Genel Nitelilkler Otomatik kapı ve akses..

İstanbul Avrupa / Eyüp Muessoft

Bayrampaşa'da bulunan Axis İstanbul AVM içerisindeki Dry Clean Express Kuru Temizleme Mağazamıza Kuru Temizleme Ustası Arıyoruz: Genel Nitelikler; • En az lise 5 yıl deneyimli, • En az lise mezunu, • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, • İletişimi güçlü..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ekin Makina

Hadımköy' de Plastik Enjeksiyon Makinası İmalatı Yapan Firmamızda, Deneyimli Ahşap Makina Model Ustaları Aranıyor. Firmamızın Sifero Döküm İçin Modellerinin Yapılması İçin Ustalar Arıyoruz. Modelhanemiz Vardır - Çalışma Gün ve Saatleri Hafta İçi 08:00-18:20 Cumartesi-P..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ales Plastik Ambalaj San Ve Dış Tic. Ltd. Şti

BAYRAMPAŞADA BULUNAN POŞET FABRİKAMIZA DENEYİMLİ BODİNOZ VE KESİM USTASI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Atakent Pizza

Halkalı Atakent, altınşehir, esenyurt, kanarya, sefaköy bölgesinde oturan pizza hamburger ustası aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Yesan Elektrik

Genel Nitelikler; (ustabaşı için) Meslek lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu Elektrik pano imalatı konusunda 5-10 yıl deneyimli, AG Dağıtım, MCC, DDC vs.. Panolarında uzman Aktif, sosyal ilişkileri iyi, ekip liderliği yapabilecek, Aktif olarak araç kullanabilen..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Gülpen Pvc Kapı Ve Pencere

İŞ TANIMI Firmamız Gülpen PVC ve Doğrama atölye imalatında çalışacak Pvc Doğrama / Montaj Ustası aranmaktadır. Aciliyeti vardır.Telefon ile aranması rica olunur. 2.000 tl ile 3.000 tl arası MAAŞ+ SSK+ YOL+ YEMEK mevcuttur...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özkul Ayakkabı Çanta Dericilik Makina

AYAKKABI MAKİNALARI İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE TECRÜBELİ KAYNAKÇI ALINACAKTIR. iŞYERİMİZ İKİTELLİ AYMAKOOP SANAYİ SİTESİNDEDİR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sistem Plastik

BEYLİKDÜZÜNDEKİ FABRİKAMIZDA ÇALIŞACAK USTALIK VASIFLARI TAŞIYAN * Fabrika kurallarına uyabilecek , özenli çalışmayı kendisine amaç edinmiş, * Beylikdüzü, Esenyurt, Yakuplu çevresinde ikamet eden ya da Şirinevler-Beylikdüzü E-5 güzergahında ikamet eden ENKEJSİYON USTA SI aranmakt..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ortadoğu Isıtma Soğutma Sistemleri

Bağcılar, Güngören, Sefaköy civarında ikamet eden, Doğalgaz İç Tesisat yapımında tecrübeli, MYK sertifikalı (Doğalgaz İç Tesisat Ustası sertifikası olan veya bu alanda çalışmış ve belgeleri alabilecek bilgi ve tecrübeye sahip olan) Askerliğini yapmış B sınıfı ehliyeti olan ..