İstanbul Avrupa Ustabaşı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Ustabaşı
İstanbul Avrupa / Bağcılar Gündem Ofis

Bünyemizde çalıştırılacak, ahşap koltuk, kanepe ve bunun gibi ürünlerin kalıbını çıkarabilecek, üretimini yapacak ve atölyeyi idare edebilecek ustalara ihtiyac vardır...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Selay Oyuncak

100 kişilik atölyemizi sevk ve idare edebilecek, deneyimli ustabaşı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Hedef Textil

İSTANBUL BAĞCILAR DA AKTİF OLARAK İŞLEYİŞ DE OLAN TEXTİLİMİZE BAY BAYAN SİNGER OVERLOK REŞMECİ VE ORTACI ÜTÜCÜ ARANMAKTADIR.... HAFTA İÇİ 08:30- 19:00 ÇALIŞILMAKTADIR. HAFTA SONU SADECE CUMARTESİ 08:30 - 13:00 ARASIDIR. GEREKTİĞİN DE MESAİ YAPILIR VE ÜCRETLERDE ASLA AKSAMA OLMAZ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Elıte Car Spa

FLORYA'DA KAPALI ALANDA BULUNAN FİRMAMIZA ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. KABİLİYETLİ VE GERÇEKTEN UZMAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI TERCİH EDİLECEKTİR . İÇ DIŞ VE SERAMİK KAPLAMA UYGULAMALARINA HAKİM OLMASI GEREKMEKTEDİR. YAKIN ÇEVREDE İKAMET EDEN KİŞİLER TERCİH SEBEBİDİR. İSTİKRARLI ELEMAN AR..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Turpack Makine Ltd. Şti

İstanbul Bayrampaşa'da paketleme makineleri imalatı yapan firmamıza deneyimli veya yetiştirilmek üzere meslek lisesi veya meslek yüksek okulu mezunu çalışma arkadaşları aranmaktadır. Adayların 35 yaşından küçük olması tercih sebebidir...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Save Tekstil

ESENYURT TA BULUNAN FANTEZİ KUMAŞ İMALATI YAPAN İŞ YERİMİZE YUVARLAK ÖRME MAKİNESİ USTASI ALINACAKTIR. ARANAN ÖZELLİKLER 1.KUMAŞ ANALİZİ YAPABİLEN 2.MAKİNA AYAR VE BAKIMI YAPACAK 3.İŞLETME DÜZENİ VE YÖNETİMİNDEN SORUMLU OLACAK 4.MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİNE SAHİP ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ym Endüstri Ltd. Şti.

Plastik işleme makineleri üretimi yapan firmamızda deneyimli Kaynak ve montaj ustaları istihdam edilecektir. * Makine imalatında çalışmış deneyimli, * Tercihen Meslek Lisesi Mezunu, * Askerlik ilişkisi kesilmiş, * Avrupa yakasında, K.Çekmece, Yenibosna, Başakşehir ve..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Hibsan Havalandırma

Esenyurt'ta beyaz eşya üretimi yapan fabrikamızın motorhane bölümünde şef olmak üzere yetiştirilecek, meslek yüksek okulundan mezun (özellikle motor veya elektrik bölümleri) çalışma arkadaşı aranmaktadır. Aranan nitelikler; En az meslek lisesi mezunu olması (özellikle moto..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler As Erdoğan Deri

Ayakkabı fabrikamızın regapte biriminde ustabaşılık yapacak; - Ayakkabı sayacılığı yapmış, konusunda uzman; - Bilgisayar kullanma tecrübesine sahip; dikkatli ve tertibli çalışabilecek; sorumluluk sahibi; - Tercihen yakın bölgede oturan; Ustabaşı ..

İstanbul Avrupa / Çatalca Step 2 Serigrafi Baskı

Boya ve baskı konusunda tecrübeli, serigrafi ve tampon baskı makinelerine hakim,özellikle 360 derece yuvarlak ambalajların baskısında deneyimli arkadaşlar aranıyor. ulaşım tarafımızdan sağlanacaktır...