İstanbul Avrupa Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile m..

İş TanımıEndüstriyel branş kapsamında hasar dosyalarının takibini gerçekleştirerek, incelemesinin yapılmasından sorumlu olacak,   Takım arkadaşı arıyoruz.Aranan Nitelikler Üniversitelerin 4 yıllık Sigortac..

İstanbul Avrupa / Tümü DOKTOR SADIK AHMET HASTANESİ

İş Tanımı Özel Doktor Sadık Ahmet Hastanesi bünyesinde görevlendirilmek üzere,   "KURUMSAL SATIŞ ve PAZARLAMA UZMANI" Aramaktayız.Aranan Nitelikler Tercihen sağlık, ilaç, sigorta sektörlerinde 1-3 yıl tecrübeye sahip, En az 2 yı..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYapı Market Sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Praktiker Yapı Marketleri’nin Kıraçta bulunan deposunda sevkiyat öncesinde sevkiyat kontrolörlüğü yapacak denetim elemanları alınacaktır. Depo içindeki diğer sorumlu birimlerle koordineli ola..

İstanbul Avrupa / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZiylan Grup bünyesinde görev almak üzere "Finansal Raporlama" yapabilecek İdari Satın Alma Uzman Yardımcısı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin İşletme veya İktisat bölümlerinden mezun, İdari Satın Alma pozis..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYapı Market Sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Praktiker Yapı Marketleri’nin Genel Müdürlük bünyesinde görevlendirilmek üzere Kategori Uzmanı aranmaktadır.  Kategori Uzmanı Satınalma prosedürleri çerçevesinde ilgi..

İstanbul Avrupa / Tümü OFİX.COM

İş Tanımı  Ofix.com - Biz Kimiz? Ofix.com, ofislere sarf malzemeleri tedariği yapan online ofis marketidir. Kırtasiye, teknoloji, kartuş/toner, gıda, temizlik, mobilya ve yapı market ürünleri gibi ofislerin temel ve genel ihtiyaçlarını karşıla..

İş TanımıTürkiye’nin lider çeviri bürosu Sentro Yabancı Dil Hizmetleri, 20 yıldır hizmet veren, vizyon sahibi, müşteri memnuniyetine önem veren, girişken, dinamik ve kendini sürekli geliştiren bir firmadır. Bu bağlamda, kurumsal düzeyde yeni ilişkilerin kurulması ve mev..