İstanbul Avrupa Vale İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Vale
İstanbul Avrupa / Şişli Topoğlu İnşaat

PLAZAMIZIN OTOPARKINDA ÇALIŞMAK ÜZERE PERSONEL ARANMAKTA. EHLİYETİ OLAN ,HER TÜRLÜ ARACI KULLANABİLEN,EKİP ARKADAŞLARIYLA UYUMLU,DİKKATLİ,ÖZENLİ,DENEYİMLİ,25/35 YAŞ ARASI ERKEK ÜCRET+YOL+YEMEK+SİGORTA ADRES:TEŞVİKİYE MAHALLESİ HAKKI YETEN CADDESİ VİTAL FULYA PLAZA NO:23 ŞİŞ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Arnavutköy bölgesindeki site projemizde görevlendirilmek üzere tercihen Emekli Polis ya da Asker deneyimli vardiya amiri aranmaktadır . Detaylı bilgi için iletişim ; 0212 509 29 11 -- 444 1 812 Ali DEMİR İnsan kaynakları uzmanı ...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Smarto Akıllı Ürünler

RESTORANLARIMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE IZGARACILAR ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Gaziantepli Habeş Seyidoğlu Baklavaları

Şirket / İş Tanımı Gaziantepli Habeş Seyidoğlu Baklavaları, 1952 yılında Habeş Seyidoğlu’nun önderliğinde İstanbul’dan çıktığı kalite ve lezzet yolculuğunda insanı, çevreyi ve evrensel değerleri merkeze alan bir anlayışla kurumsallaşarak Türk ve Dünya mutfağının dünya çapında bilinen ve tercih..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Raket Manzara Restaurant

Her türlü araç kullanabilen, daha önce bu işi yapmış olan kılık kıyafetine dikkat eden tercihen; Yeşilköy, Bakırköy, Şirinevler, Küçükçekmece, Zeytinburnu bölgelerinde oturan kişilerin başvurmasını bekliyoruz...

İstanbul Avrupa / Tümü Port Vale

İstanbul ‘da mevcut olan Zincirlikuyu(Zorlu Center), Etiler ( Nispetiye On ) , Memorial Hastanesi ( Şişli ve Harici Şubeleri ) , Başakşehir(Mall Of İstanbul), Gayrettepe(Astoria), Bakırköy(Capacity), Halkalı(Arenapark AVM-Star City), Atatürk Havalimanı, Emirgan(Sakıp Sabancı Müzesi), Nişantaşı(Maçka..