İstanbul Avrupa Yetkili İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yetkili
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Dmx Kozmetik

Şirketimiz bünyesinde çalışmak üzere İrsaliye kesebilen depo ve sevkiyat sorumlusu alınacaktır. Askerlik ilişiksizliği aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Güngören Ev Moda Alışveriş Merkezi

Esenler, Güngören, Avcılar ve Sefaköy'de bulunan Elektronik, küçük ev aletleri, mobilya, ev tekstili vb. konularda faaliyet gösteren Alışveriş Merkezi Mağazalarımızda çalışmak üzere Satış Elemanları ve Ön Muhasebe Elemanları ve arıyoruz. -Esenler fevzi Çakmak Mah.,Güngören Sanayi Mah.,S..

İstanbul Avrupa / Şişli Real World Turizm

Şirketimizin Vize ve Biletleme departmanlarında görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz, İstanbul Harbiye’de faaliyet gösteren şirketimiz, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ‘’A’’ sınıf üyesidir. Üniversite Mezunu, Tercihen üniversitelerin Turizm veya Seyahat ..

İstanbul Avrupa / Güngören Özel Meltem Hastanesi Ve Doğumevi

Meltem Sağlık Grubu Bünyesinde görev alacak; Dışa dönük, iletişim becerileri güçlü, Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip, Ekip çalışmasına uyum sağlayabilen, Çözüm odaklı çalışabilen, İnsan ilişkilerinde başarılı, Güler yüzlü, dinamik ve prezantabl..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Edsa Tekstil

Edsa Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Planlama Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Edsa Tekstil Planlama Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..