K.Maraş Eleman İş İlanları

Şehir: K.Maraş Pozisyon: Eleman
K.Maraş / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; KAHRAMANMARAŞ TRABZON BULVARI'nda bulunan FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI ..

İş TanımıKahramanmaraş 'ta bulunan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılma..

İş TanımıKahramanmaraş'ta bulunan DOĞTAŞ mağazamızın lojistik - sevkiyat bölümünde görevlendirilmek üzere; Aranan Nitelikler1 - Meslek Lisesi, Teknik Lise veya İlköğretim Mezunu, 2 - Lojistik, sevkıyat, montaj işlerinde deneyimli, 3..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

K.Maraş / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

K.Maraş / Tümü KİPAŞ HOLDİNG A.Ş.

İş TanımıKipaş Holding'de  görevlendirilmek üzere Garson aranmaktadır.Aranan NiteliklerÇay servisi, yemek servisi ve çeşitli  organizasyonlarda görev alabilecek, Servis konusunda deneyimli, Dış görünümüne ve temizliğine önem ver..

K.Maraş / Tümü KİPAŞ HOLDİNG A.Ş.

Aranan NiteliklerKahramanmaraş Çimento Sanayi'nde çalıştırılmak üzere; *Elektrik Ustası ve yardımcısı, *Makine Bakım Ustası ve yardımcısı, *Konusunda deneyimli-deneyimsiz *Bay çalışma arkadaşları aranmaktadır...

K.Maraş / Tümü KİPAŞ HOLDİNG A.Ş.

İş TanımıKipaş Holding Mensucat bünyesinde görevlendirilmek üzere genel olarak Makine bakım (Openend bakım ve İhzarat bakım) biriminde çalıştırılacak makine bakım elemanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler*Üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren, MYO..

K.Maraş / Tümü KİPAŞ HOLDİNG A.Ş.

İş TanımıKipaş Holding Mensucat bünyesinde görevlendirilmek üzere Kipaş Openend işletmelerinde çalışacak Elektirik Teknisyeni aranmaktadır.Aranan Nitelikler*Üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren, MYO Elektirik Bölümü mezunu,   *30 yaşın..

K.Maraş / Tümü KİPAŞ HOLDİNG A.Ş.

İş TanımıKipaş Holding Mensucat bünyesinde görevlendirilmek üzere Torna Tasviye Elemanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler*Meslek Lisesi, Torna Tesviye bölümü mezunu *30 yaşını aşmamış, *Askerliğini yapmış, *Takım çalışmasın..