Kahramanmaraş Eleman İş İlanları

Şehir: Kahramanmaraş Pozisyon: Eleman
Kahramanmaraş / Tümü Doğan Çanta

* Tercihen perakende mağazacılık konusunda deneyimli, * En az Lise mezunu, * Tercihen perakende mağazacılık konusunda deneyimli, * Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen, * Yoğun tempoda esnek çalışma saatlerine uyu..

Kahramanmaraş / Merkez Bms Group

projelerde çalıştırılmak üzere sabah 07:00 ile 10:00 arası çalışacak temizlik personelleri alınacaktır...

Kahramanmaraş / Merkez Bms Group

KAHRAMANMARAŞ VE OSMANİYE BÖLGESİNDE BULUNAN PROJELERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TEMİZLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR *ÇALIŞMA ŞEKLİ 2 SAAT(09:30/11:30) *SGK *Maaş 480 TL -İRTİBAT TEL:05424281887-..

Kahramanmaraş / Tümü DENİZBANK

Adana, Kahramanmaraş, Mersin, Kütahya, illerimizdeki Şubelerde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. • Müşterilerin cari hesap işlemlerini (para yatırma, havale, eft vb.) gerçekleştirecek, • Çek ve senet tahsilatlarını yapacak, • Fatura tahsilat işlemlerini yap..

Kahramanmaraş / Tümü Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı (Uluslararası) Gemi ve Özel Yatlarda Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne: Aşçı- Aşçı Yardımcısı- Garson - Komi Makine Dairesine: Mak..

Kahramanmaraş / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..

Kahramanmaraş / Tümü Barbaros Denizcilik

Barbaros Denizcilik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gemi Personelleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Barbaros Denizcilik Gemi Personelleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...