Kayseri Garson İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Garson
Kayseri / Melikgazi Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin Kayseri Mix AVM’de açılacak olan şubesi için deneyimli aşçıbaşı aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Melikgazi’ye ulaşım sorunu olma..

Kayseri / Melikgazi Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin Kayseri Mix AVM’de açılacak şubesi için deneyimli garsonlar aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Melikgazi’ye ulaşım sorunu olmayan..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 500..

Iss Hazır Yemek Üretim Ve Hizmet A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Hastane Garsonu / Kayseri ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Hazır Yemek Üretim Ve Hizmet A. Ş. Özel Hastane Garsonu / Kayseri ilanı için başvuru süresi d..

Kayseri / Felahiye İnci Denizcilik

ULUSLARARASI ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1200 USD İLE 3000 USD MAAŞ ile.. Restoran bölümüne: GARSON-KOMİ ve SERVİS ELEMANLARI VASIFLI VASIFSIZ PERSONELLER ARANIYOR. Tüm sosyal haklar mevcuttur. MAAŞ+..