Kayseri Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş Tanımı Mağazanın tüm operasyonel ve yönetsel süreçlerinde görev yapmak, Mağaza personelini müşteri memnuniyeti ve satış performans odaklı olarak yönlendirmek, Ürün takibini yapmak,  Mağazanın teşhir düzenlenmesi ve denetimine destek verm..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

Kayseri / Tümü New Business Solutions

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan müşterimiz için YEM SATIŞ ŞEFİ arıyoruz.   Bayi ve müşteri ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi, Üretici ziyaretlerinin yapılması ve teknik çal..

Kayseri / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşte..

Kayseri / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKARAYOLLARI 6.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SINIRLARI DAHİLİNDE MÜŞAVİRLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ YAPAN FİRMAMIZA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ŞANTİYEDE KALMAYA ENGELİ OLMAYAN İNŞAAT TEKNİKERLERİ ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler* Üniversitelirin, İnşaat Tekn..

Kayseri / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKARAYOLLARI 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SINIRLARI DAHİLİNDEKİ YOL YAPIM İŞLERİNİN MÜŞAVİRLİK-KONTROLLUK HİZMETLERİ İŞİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE , KARAYOLLARI MEVZUATINA HAKİMŞANTİYE ORTAMINDA ÇALIŞABİLECEK VE KALABİLECEKEKİP ÇALIŞMASI VE ORGANİZASYONUNA YA..

Kayseri / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKARAYOLLARI 6.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SINIRLARI DAHİLİNDE MÜŞAVİRLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ YAPAN FİRMAMIZA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ŞANTİYEDE KALMAYA ENGELİ OLMAYAN ŞENÖR ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler* En az Lise  mezun olmak * En az 5 ..

Kayseri / Tümü LESCON

İş Tanımı Mağaza Müdür Yardımcılığı  konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim V3 Programına hakim Marka bilinci ile mü..

Kayseri / Kocasinan Tekkay Güvenlik

Firmamızda satış departmanında çalışacak bay ve bayan personeller alınacaktır *online satış *aktif satış *müşteri temsilcisi kayseri ve trabzonda faliyet göstermekteyiz iki yerimiz içinde personel alımı yapılacaktır diksiyonu ve konuşması düzgün neşeli azi..