Kocaeli Anketör İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Anketör

ULAŞIM ANA KONULU 2 AY BOYUNCA SAHA DA SÜRECEK ; TIR-KAMYON SÜRÜCÜLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMAMIZDA yer alabilecek; -18-40 yaş arası -Ofis dışı ve ekip çalışmasına istekli -En az lise mezunu -Analitik düşünme becerisine sahip, -..

Gebzede Sağlık Merkezine Bayan Anketör Alınacaktır..

Kocaeli / Tümü Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..

bayi önlerinde anket yapabilecek diksiyonu düzgün çalışma arkadaşları aranmaktadır . part veya ful çalışma şansı mevcuttur. ekip çalışmasına uygun disiplinli çalışma anlayışına sahip çalışma arkadaşlarına ihtiyaç bulunmakta...

Kocaeli / Tümü Method Research Company

Method Research Company firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sahada Anket Temsilcisi_kocaeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Method Research Company Sahada Anket Temsilcisi_kocaeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / Tümü Samplesoft

Kocaeli ve Sakarya ili ve tüm ilçelerinde anket / gizli müşteri projelerinde çalışabilecek tecrübeli ve tecrübesiz personel alınacaktır..

Kocaeli / Tümü A-Plus Araştırma

Kocaeli ilinde yapılan çalışmalar için gizli müşterilere ihtiyaç duyulmaktadır....