Kocaeli Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Aşçı Yardımcısı
Kocaeli / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. RESTORAN BÖLÜMÜNE: AŞÇI-AŞÇI YARDIMCISI 2000-2500 TL / DOLAR ARA..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..

ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren ISS Türkiye Catering alanında aşağıdaki niteliklere sahip, Şekerpınar bölgesinde bulunan projemizde bulunan Projemizin mutfak bölümünde görev alabilecek aşçı a..

Kocaeli / Gebze SOFRA GRUP

Flormar Projemizde çalışmak üzere; •Benzer bir pozisyonda en az 1 yıl tecrübeye sahip, •Hijyen kurallarına önem veren, •Dikkatli ve sistemli çalışmayı alışkanlık haline getirmiş, •İnsan ilişkileri kuvvetli, •Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış; çalış..

Kocaeli / Tümü sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. *KOCAELİ VE ÇEVRESİNDE OTURAN *AŞÇI *TATLICI *AŞÇI YARIMCISI İHTİYACIMIZ VARDIR İRTİBAT :0549 797 17 73..

ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren ISS Türkiye Catering alanında aşağıdaki niteliklere sahip, Kocaeli İzmit BAŞİSKELE bölgesinde bulunan Projemizin mutfak bölümünde görev alabilecek aşçı yardım..

Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ; ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren ISS Türkiye Catering alanında aşağıdaki niteliklere sahip, Ko..

Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren ISS Türkiye Catering alanında aşağıdaki niteliklere sahip, KOC..

Kocaeli / Çayırova Nurhan Catering

firmamız bünyesinde çalışmak üzere yemek dağıtım elemanı alınacaktır...

Kocaeli / Çayırova Nurhan Catering

firmamız bünyesinde çalışmak üzere yemek dağıtım elemanı alınacaktır...