Kocaeli Bulaşıkçı İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Bulaşıkçı
Kocaeli / Gebze sodexo

KOCAELİ GEBZE PROJEMİZDE KABA BULAŞIK YIKAYABİLECEK ELEMANA İHTİYACIMIZ VARDIR..

Kocaeli / Kartepe Rüzgarım Catering

KARTEPE KÖSEKÖY'DE BULUNAN YEMEK FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE KARTEPE MEVKİİNDE İKAMET EDEN BAYAN SERVİS PERSONELİ ARANMAKTADIR...

Kocaeli / Gebze TAVUK DÜNYASI

GEBZE CENTER AVM DEKİ ŞUBEMİZE BULAŞIKÇI ARAMAKTAYIZ....

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den faz..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

Kocaeli / Gebze Ayso Gıda Ve Yemek Üretim

Gebzede açılacak yerinde üretim projemiz için 18-45 yaş aralığında Kepçecilik , Servis elemanlığı ve Bulaşıkçılık yapabilecek Bay/Bayan Elemanlar (Erkek adaylar için askerlik yapılmış olması tercih sebebidir.) Kartal, Pendik, Tuzla ve Gebzede ikamet eden/edebilecek personeller aran..

Kocaeli / Çayırova TAVUK DÜNYASI

Tavuk Dünyası firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bulaşık Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Tavuk Dünyası Bulaşık Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...