Kocaeli Danışma Memurluğu İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Danışma Memurluğu
Kocaeli / Gebze Sesa Group

ÖZEL GÜVENLİK OLMAK İSTEYEN SERTİFİKASIZ YENİ ADAYLARA, KURS İLE BİRLİKTE GÖZETİM GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞIRKEN SERTİFİKA ALMA FIRSATI .. - En az Ortaokul Mezunu / 18-45 Yaş Arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan AND. YAKASI - Ümraniye...........1650 + Yemek..

Kocaeli / Çayırova Sesa Group

ÖZEL GÜVENLİK OLMAK İSTEYEN SERTİFİKASIZ YENİ ADAYLARA AŞAĞIDA SIRALANMIŞ PROJELERİMİZDE KURS İLE BİRLİKTE GÖZETİM GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞIRKEN KİMLİK ALMA FIRSATI... - En az Ortaokul Mezunu / 18-45 Yaş Arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan AND. YAKASI - Ümr..

Kocaeli / Çayırova Sesa Group

ÖZEL GÜVENLİK OLMAK İSTEYEN KİMLİKSİZ YENİ ADAYLARA AŞAĞIDA SIRALANMIŞ PROJELERİMİZDE KURS İLE BİRLİKTE GÖZETİM GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞIRKEN KİMLİK ALMA FIRSATI - En az Ortaokul Mezunu / 18-45 Yaş Arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan AND.YAKASI - Ümraniye....

Kocaeli / Gebze Sesa Group

Sesa Group firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kimliksiz Güvenlik Gözetim Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Sesa Group Kimliksiz Güvenlik Gözetim Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / Gebze ULUS METAL

Firmamızın bünyesinde çalıştırılacak; Aranan Nitelikler; En az lise mezunu, Tercihen 2 yıl tecrübeli, Uyumlu, takım çalışmasına yatkın, Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İş Tanımı; Fabrikaya giren ve çıkanların kayıtlarını tutma..