Kocaeli Eleman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Eleman
Kocaeli / Gebze Aryum Metal

Aryum Metal firmasının aktif ilanlarına veya diğer Metal Ambalaj Üretim Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Aryum Metal Metal Ambalaj Üretim Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / Çayırova Honda Türkiye A.Ş.

• Meslek Lisesi ya da Meslek Yüksekokulu mezunu • İnsan ilişkilerinde başarılı • Sac parça baskı ve üretim tekniklerini bilen ve o konularda çalışmış • Kalıp, kalıp elemanları ve kalıp üretim tekniklerine hakim • Metal kalıphane tecrübesi • Otomotiv sektöründe deneyimli..

Kocaeli / Çayırova Yelken Mühendislik

Yelken Mühendislik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Resepsiyonist ilanlarına göz atabilirsiniz.Yelken Mühendislik Resepsiyonist ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kocaeli / Gebze SCS GÜVENLİK

GEBZE-TAVŞANLI da E5 GEBZE-İZMİT YOLU üzerinde bulunan projemizde görevlendirilmek üzere güvenlik kimlik kart sahibi bay personel alınacaktır. 1250 maaş+333 mesai+ 170 yol + agi+ yemek + gece ve hafta sonu vardiyaları için minimum 150 tl yemek ücreti internetten müracaat yapılab..

Kocaeli / Çayırova Classoil Akaryakıt Ürünleri

Classoil Akaryakıt Ürünleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Finans Yetkilisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Classoil Akaryakıt Ürünleri Finans Yetkilisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kocaeli / Dilovası Ana Özel Güvenlik

Ana Özel Güvenlik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güvenlik Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Ana Özel Güvenlik Güvenlik Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

BAYAN ÖZEL GÜVENLİK ELEMANI Aranan nitelikler. Görünümüne özen gösteren, Özel güvenlik Kimliği olan ve süresi dolmamış, Diksiyonu düzgün, bilgisayar kullanımında bilgili Güvenlik işini meslek haline getirmiş, Tercihen fabrika, lojistik depo ve iş merkezi tec..

Kocaeli / Gölcük Ali Yılmaz Spor Giyim

MAĞAZAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 22 - 35 YAŞ ARASI DAHA ÖNCE BU ALANDA, SPOR GİYİM ÜRÜNLERİNİN SATIŞINDA TECRÜBELİ SATIŞ ELEMANI ARAYIŞIMIZ VARDIR...

Kocaeli / Gebze Kar Group

Kar Group Gebze Üstyapı Tesisimize, Askerlik hizmetini tamamlamış Vasıfsız Bay Meydancı personel alınacaktır. Kalacak yer mevcuttur...

Kocaeli / Çayırova Leopar Güvenlik

Leopar Güvenlik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güvenlik Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Leopar Güvenlik Güvenlik Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..