Kocaeli Eleman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Eleman
Kocaeli / Gebze ARF GROUP

1-Yüksek platformlarda cam silme korkusu olmayan ve deneyimli, 2-Sağlık ve sabıka sorunu bulunmayan, 3-25/40 yaş arası ve askerlik sorunu bulunmayan bay, 4-İstanbul Anadolu Yakasında veya Kocaeli bölgesinde ikamet eden , 5-Sürekli veya günlük ücretlerle çalışabilecek çalışma ..

Kocaeli / Gebze ARF GROUP

1-Forklift yada picker ehliyetine sahip , 2-Transpalet ve el terminali kullanabilen , 3-Sabıka ve sağlık sorunu bulunmayan , 4-Çalışmakta olduğumuz lojistik depolarında ; ürün toplama, paketleme, dökme ürün yükleme-boşaltma, paletli ürün yükleme-boşaltma yapabilecek , 5-18/40..

Kocaeli / Gebze ARF GROUP

1-Temizlik makinelerini kullanabilen , 2-Sabıka ve sağlık problemi olmayan , 3-İstanbul Anadolu Yakası ve Gebze bölgelerinde ikamet eden , 4-25/40 yaş arası ve erkeklerde askerlik problemi bulunmayan bay ve bayan çalışma arkadaşları alınacaktır...

Kocaeli / Çayırova EFOR YÖNETİM

Gebze de bulunan Depomuza Aşağıdaki niteliklerde personeller alınacaktır. - El Terminali ile toplama yapacak toplamacı personeller - Vasıfsız yükleme-boşaltma yapacak personeller - Forklift Operatörleri - En az 2 yıl tecrübeli Personeller alınacaktır. Maa..

Kocaeli / Çayırova Nejla Kolay

Bünyemizde çalıştırılmak üzere -En az Orta ve lise mezunu -Tercihen askerlik yapmış ve aktif araç kullanabilen -Müşteri odaklı -Araçla yada yaya olarak dağıtım yapabilecek -Eli bilgisayar ve benzeri elektronik eşyaların kullanımına yatkın (program bilmesi gerekmemekt..

Kocaeli / Gebze Keten Pnömatik

İngilizce yazışmalar yapabilecek ön muhasebeye yardımcı eleman aranmaktadır ...

Kocaeli / Gebze Keten Pnömatik

Genel Nitelikler: • Satış ve pazarlama yetkinliğine sahip • İkna kabiliyeti yüksek, müşteri odaklı çalışabilen, insan ilişkilerinde başarılı ve pozitif yapıya sahip • Bireysel ve ekip çalışmasına yatkın, iş geliştirme becerisi olan • İş takibi kuvvetli; düzenli, progra..

Kocaeli / Darıca Prom Tesis Yönetim

İstanbul Bağcılar ve Kocaeli Darıcadaki projemizde çalışacak Bahçıvan personeli arayışımız bulunmaktadır.Adayların tercih edecekleri lokasyona yakın yerde oturmaları,tecrübeli,dinamik olmaları tercih nedenidir...

İş Tanımı - Şirketimiz Bünyesinde Görevlendirilmek Üzere, Halkla ilişkiler / Müşteri Temsilcisi Pozisyonları İçin - Müşteri Devamlılığını ve Memnuniyetini Sağlamak Amaçlı, Tüm Tanıtım ve Portföy Yönetimini Gerçekleştirecek... - Lise, Ön lisans veya Lisans mezunu..