Kocaeli Garson İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Garson
Kocaeli / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yürüttüğümüz gıda sektöründe faaliyet gösteren grup şirketimiz için "Restaurant Müdürü, Garson" arayışımız bulunmaktadır. • En az Lise mezunu, • 35 yaşını aşmamış, • Sosyal medyayı aktif olarak kullanabilen, • Darıca Bölgesi'ne yakın lokasyonda ikamet eden,..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

Kocaeli / Gebze Sotte Caterıng

gebze de bulunan özel bir hastane mutfağı için kat garsonu alınacaktır gebze civarında oturanlar tercih edilir..

Kocaeli / İzmit Hd İskender

Merhaba, Symbol alışveriş merkezinde bulunan HD iskender şubemize salon kısmında çalışacak personel arıyoruz. Tam zamanlı ve uzun süre sabit çalışmayı tercih edecek arkadaşlar tercihimizdir. Lütfen ciddi ve daimi olacakların dikkatine..

Kocaeli / Çayırova Okan Turizm Gıda Tic Ltd Şti

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Anadolu Hastanesi Gebze Çayırova yerleşkesinin Kafeterya kısmında görev alacak, aşağıda ki niteliklere sahip çalışma arkadaşları arıyoruz. Türkçeyi iyi kullanabilen, diksiyonu düzgün, Dış görünümüne özen gösteren, Temiz ve ..

Kocaeli / Gölcük Cansu Kafe

Cansu çay evinde çalışacak garson alınacaktır...

Kocaeli / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olan şirketimizin, Kocaeli'nde bulunan HD İskender restoranında görevlendirilmek üzere Garson arayışımız bulunmaktadır. • Tercihen Lise mezunu, • İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren, • Dış görünü..

Kocaeli / Gebze Tekin Tanıtım

*DENEYİMLİ *ASKERLİĞİNİZ YAPMIŞ YADA 18 YAŞINDA YADA TECİLLİ *ÇALIŞMA SAATLERİNE UYAN *İŞ ADABI BİLEN VE İŞE SAYGISI OLAN GÜLER YÜZLÜ İŞE KOLAY ADAPTE OLABİLEN *GARSON VE KOMİLİK YAPABİLECEK İŞ ARKADAŞLARI ARANIYOR..

Kocaeli / Darıca Mavera Cafe Restorant

Yeni açılacak olan Mavera Cafe Restorant işletmesinde çalışmak üzere niteliklere uygun personel alınacaktır. * Alanında en az 2 yıl deneyim sahibi, * Yiyecek - İçecek alanlarında belirlenen sunum standartlarına göre görevini yerine getirebilecek, * Misafir ilişkilerinde başa..

Kocaeli / Darıca Emsa Palace Otel

Steak House et Restoranımıza deneyimli kadın garson alınacaktır...