Kocaeli Görevli İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Görevli
Kocaeli / Gebze Erce Group

1 HAZİRAN DİLOVASI' NDA BAŞLAYACAK - ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ PROJEMİZ İÇİN DARICA-İSTASYON-DİLOVASI CİVARINDA İKAMET EDEN SİLAHLI ÖGG KİMLİK BELGELİ BAY GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ARANMAKTADIR. 18 ÇALIŞ 12 OFF 1650 TL+ AGİ + 250 TL MULTİNET İRTİBAT SERHAT BEY : 0533 727 43 71..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet verme..

Kocaeli / Gebze Erce Group

Dilovasında bulunan fabrika projemiz için güvenlik kimlik kartlı (silahlı) diksiyonu düzgün Darıca ve Gebze bölgelerinde oturan bay güvenlik personelleri alınacaktır. Servis yemek projemizde mevcuttur. Şehir dışından gelecek personellere lojman imkanı bulunmaktadır. Maaş 1900 tl bekar için Ayrıntılı..

Gebze de bulunan Ofisimizde görevlendirilmek üzere; - Özel Güvenlik ve Koruma Okul mezunu - Bilgisayar bilgisi olan ve etkin kullanabilecek - Genç ve Dinamik - Operasyon ve personel birimlerine destek verebilecek - Diksiyonu düzgün - Tercihen Gebze de ikamet eden..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

Kocaeli / Derince Atalian Global Services Turkey

Çiftlik, Yarımca, Derince bölgelerinde ikamet eden, 25-40 yaş arasında, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, 8 saatlik çalışma diliminde çalışabilecek Paketleme personelleri aranmaktadır. ücret; Asgari+ yemekhane+ servis Akif Bey; ..

Kocaeli / Dilovası Ayyıldız Özel Güvenlik

DİLOVASI GEBKİM DE FABRİKADA VARDİYALI ÇALIŞACAK ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ OLAN BAY GÜVENLİKÇİLER. DARICA'DAN SERVİSLİ ,SGK+ YEMEK..

Kocaeli / Gebze Erce Group

GEBZE VE CİVARINDAKİ FABRİKA-SİTE PROJELERİMİZE GEBZE DARICA ÇAYIROVA CİVARINDA İKAMET EDEN Ö.G.G KİMLİK BELGELİ BAYAN GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR...

Kocaeli / Dilovası BUYRUK GROUP

DİLOVASI GEBKİMDE HİZMET VERDİĞİMİZ PROJE İÇİN ULAŞIM (KENDİ İMKANLARI İLE) SORUNU OLMAYAN, 23-45 YAŞLARI ARASINDA YÜKSEK ÜCRETLİ PROJEMİZE BAY GÜVENLİK PERSONELİ ARANMAKTADIR. MAAŞ+AGİ+YOL+YEMEK..

Kocaeli / Gebze Saran Grup

Çalışma Düzeni : 2+2 OF sistemiyle çalışacak, Maaş : 1516 MAAŞ + AGİ +170 YOL Aranan nitelikler Görünümüne özen gösteren, Özel güvenlik Kimliği olan ve süresi dolmamış, Diksiyonu düzgün, Güvenlik işini meslek haline getirmiş, Gebze bölge sınırları i..