Kocaeli Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Müşteri Temsilcisi

Diksiyonu düzgün, prezantabl, -Kariyer hedefi olan, -İkna ve müzakere kabiliyeti yüksek, gelişime açık, -Müşteri ve çözüm odaklı yaklaşıma sahip, -İş takibi ve sonuçlandırma becerilerine sahip, -Takım çalışmasına yatkın, -Farklı lokasyonlarda çalışmaya açık,..

Genel Merkezimize; *En az Lise ve dengi okul mezunu *iletişim yönü güçlü *kariyer hedefliyen *eğitime açık *yetiştirilmek üzere bayan ve bay personeller alınacaktır. İŞİN NİTELİĞİ: gayrimenkul ve turizm üzerine hizmet vermekteyiz...

Kocaeli / Gebze Kbs Kartal Bombe Sanayi

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - Dış ticaret alanında en az 1 yıl tecrübesi olan, - İyi derecede İngilizce bilen, - Askeliğini tamamlamış, - Kendine güvenen ve ikna kabiliyeti yüksek, - İletişim becerileri yüksek,insan ilişkileri kuvvetli, - Ekip çalı..

Gümrük müşavirliği şirketimizde çalışacak uzman müşteri temsilcisi alınacaktır. özellikleri : * yüksek okul mezunu * en az 5 yıl ithalat ve ihracat birimlerinde çalışmış her 2 bölümede vakıf *25 - 40 Yaş arası * rejim esaslarına vakıf * evrim paket pro..

Kocaeli / Çayırova 4 Yonca Gayrimenkul

- EHLİYETİ OLAN VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, - GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN, - DİKSİYONU DÜZGÜN VE İKNA KABİLİYETİ OLAN, - GELİRİNİN SÜREKLİ ARTMASINI İSTEYEN, - KONTROLLÜ VE SORUMLULUK SAHİBİ, - ÇÖZÜM ODAKLI, - HIZLI VE PRATİK, - RAHAT VE SAĞLIKLI İLETİŞİM KURABİL..

Kocaeli / İzmit Alkan Hukuk Bürosu

İzmit ve çevresinde ikamet eden, En az LİSE mezunu, Tercihen daha önce “Müşteri İlişkileri Uzmanı” yada "Satış Temsilcisi" olarak çalışmış, Özmotivasyonu ve İkna Kabiliyeti yüksek, Diksiyonu Düzgün, Telefonda İletişim Becerilerine Güvenen, Hırslı, Girişken, Anali..

Kocaeli / Gebze Erdem Mobilya

GEBZE MERKEZDE ERDEM AVM DAYANIKLI EV ALETLERİ MOBİLYA EV TEKSTİLİ ZÜCCACİYE SATIŞI YAPILAN MAĞAZAMIZDA SATIŞ TEMSİLCİSİ GÖREVİNİ YAPACAK MAAŞ + PRİM USULU İLE ÇALISCAK ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA İHTİYAC VAR..

Güveneller Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm firmasının aktif ilanlarına veya diğer Müşteri Hizmetleri Yetkilisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Güveneller Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Müşteri Hizmetleri Yetkilisi ilanı için başvuru süresi dolmu..

Kocaeli / İzmit Kanz Kocaeli

Kocaeli Yahyakaptan Arastapark AVM'de bulunan Kanz Mağazamız için Satış Danışmanı aramaktayız. Genel nitelikler: * Dinamik ve hızlı çözüm üretebilen, * Diksiyonu düzgün, * Dış görünüşüne önem veren, * Mağazacılık alanında kariyer hedefleri olan, * So..