Kocaeli Operatör İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Operatör
Kocaeli / İzmit Deva Holding

EastPharma bünyesinde yer alan Deva Holding'in Kartepe Üretim Tesisi’nde üretim alanlarında görevlendirilmek üzere; • Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulların Elektrik, Makine, Mekanik, Elektroteknik vb. bölümlerinden mezun • Tercihen mekanik ve elektronik makine kullanımında te..

Kocaeli / Gebze Armetal Makina

Kocaeli Gebze de yer alan, Otomotiv Yan Sanayii olarak üretim yapan firmamızın Üretim Bölümünde görev alabilecek ve aşağıdaki niteliklere sahip ''KAYNAK ROBOT Operatörü istihdam edilecektir. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Endüstri Meslek Lisesi veya Yüksek Okulların ilgili bölümle..

Kocaeli / Gebze Armetal Makina

Kocaeli Gebze de yer alan, Otomotiv Yan Sanayii olarak üretim yapan firmamızın Üretim Bölümünde görev alabilecek ve aşağıdaki niteliklere sahip ''CNC ABKANT Operatörü istihdam edilecektir. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Endüstri Meslek Lisesi veya Yüksek Okulların ilgili bölümleri..

Kocaeli / Dilovası Modcon Makina

Modcon Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Plazma Ve Abgant Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Modcon Makina Plazma Ve Abgant Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kocaeli / Gebze Erce Group

Erce Group firmasının aktif ilanlarına veya diğer Rt Operatörleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Erce Group Rt Operatörleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kocaeli / Gebze Kar Group

KAR Asfalt Gebze Tesisimize, *Askerlik hizmetini tamamlamış *Operatörlük belgesine sahip, *Darıca, Gebze, Çayırova, Kartal, Pendik ve Maltepe civarında ikamet eden/edebilecek (Dışarıdan gelecekler için kalacak yer mevcuttur.)..

Kocaeli / Gebze Kar Group

KAR Asfalt Gebze Tesisimize, *Askerlik hizmetini tamamlamış *Operatörlük belgesine sahip *Darıca, Gebze, Çayırova, Kartal, Pendik ve Maltepe civarında ikamet eden/edebilecek (Dışarıdan gelecekler için kalacak yer mevcuttur)..

Kocaeli / Çayırova CPS PRESSFORM

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren %100 Alman sermayeli firmamızın, Kocaeli Çayırova lokasyonunda çalışmak üzere Meslek Lisesi Mezunu, Pres Operatörleri alınacaktır. Eksantrik ve Hidrolik preslerde çalışacak, Progresive ve Tandem deneyimi olan, Teknik Liselerin motor, ele..

Kocaeli / Çayırova CPS PRESSFORM

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren %100 Alman sermayeli firmamızın, Kocaeli Çayırova lokasyonunda çalışmak üzere Meslek Lisesi Mezunu, Kaynak Operatörleri alınacaktır. Projeksiyon Kaynak ve Robotik Kaynak proseslerinde tecrübe sahibi, Teknik Liselerin metal, elektrik, elektron..

Kocaeli / Çayırova Gümüşay Grup

Dönemsel olarak (5,5 Ay) 08:00- 20:00 / 20:00-08:00 iki vardiya çalışabilecek cumartesi-pazar mesaili Üretim alanında çalışabilecek erkek adaylar Gebze ve civarı ikamet eden..