Kocaeli Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Satış Danışmanı
Kocaeli / Tümü Mass Direct

Kocaeli'de, eczane kanalında haftaiçi belirli günlerde çalışabilecek, ürün tanıtımı ve satışı yapacak; Daha önce satış deneyimi olan,kişisel bakımına özen gösteren, güler yüzlü,aktif,dinamik,sigara kullanmayan,öğrenci olmayan, BAYAN satış destek elemanları aranmaktadır. Çalışma saa..

Kocaeli / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..

Kocaeli / Darıca WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Kocaeli / Çayırova Altın Yapı

Kocaeli Çayırova'da dönemsel-part time-tam zamanlı isteğe bağlı ofisimizde çalışıcak bayan gayrimenkul danışmanları aramaktayız. çalışma şartları ve koşullar yüz yüze görüşülecektir. işten anlayan veyahut yetiştirilmek üzere prensip sahibi bayan gayrimenkul danışmanları alacağız. e..

Kocaeli / Gebze CİVİL

DAHA ÖNCE TEKSTİL SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ DENEYİMLİ BAY VE BAYAN SATIŞ TEMSİLCİSİ ADAYLAR ARIYORUZ..

Kocaeli / Gebze Köseoğlu Grup

MODERONA Kocaeli/Gebze yakası GEBZE CENTER AVM 'de görevlendirmek üzere , aşağıda belirtilen özelliklere sahip 'Satış Danışmanları' aranıyor. Perakende mağazacılık satış ve yönetiminde deneyime sahip, Tercihen Ev Tekstil sektöründe deneyimli, En az lise mezunu, İkna ka..

Kocaeli / Tümü Gratis

İş Açıklaması Kocaeli’ndeki mevcut mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel tem..

Kocaeli / Gebze Gratis

İş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak, İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Lise öğrencisi..

Sektör öncüsü ev gereçleri firmamız için ısıtıcı ürün satışında ulusal teknoloji marketlerde görevlendirilmek üzere PART TİME sürecek projemizde satış deneyimi mevcut , ikili ilişkileri kuvvetli satış danışmanı personeller aranacaktır. LOKASYONLAR; İZMİT MEDİAMARKT ..

Kocaeli / İzmit HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. lider müşterimiz adına İzmit bölgede Yön Avm noktamız da görevlendirilmek üzere, • Mağaz..