Kocaeli Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Satış Temsilcisi
Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit Merkezde bulunan Estetik ve Güzellik polikliniğimizde; Çağrı merkezinde görev alacak olup müşteri bilgilendirme , Randevu verme ve Satış yapabilecek iletişimi kuvvetli, diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek, dış görünümüne özen gösteren, bakımlı, enerjik , güleryüzlü bayan eleman aranmaktad..

Kocaeli / Gebze Cansoy Tüketim Ltd. Şt.

Sıcak Satış veya Soğuk Satış Rut Sisteminde çalışabilecek Askerliğini yapmış Src ve Psikoteknik belgeleri olan Gebze ve çevresinde ikamet eden. Uzun süreli çalışabileceğimiz Satış Temsilcisi Aranmaktadir. E -C sınıfı ehliyetli sevkiyat (dağıtıcı) personelleri ara..

Gebze merkez de bulunan firmamıza doğalgaz ve mekanik sektöründe çalışmak üzere, tercihen Gebze, Darıca ve Çayırova bölgesinde ikamet eden lisans ya da ön lisans mezunu diksiyonu düzgün bay ve bayan çalışma arkadaşları arıyoruz...

Kocaeli / Gebze Elit Mühendislik

İş Tanımı Doğalgaz' la Isıtmada 2007 yılından itibaren faaliyet gösteren Elit Mühendislik, Türkiye Genelinde 8Şubesi ile Evsel Doğalgaz Tesisatı Taahhüdü Alanında Lider Firmalardandır. Görevi Sorumlu Olacağı bölgede gerekli reklam faaliyetlerini yürütüp, kombi, radyatör ve t..

Ahze Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Ahze Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..