Kocaeli Sekreter İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Sekreter
Kocaeli / Çayırova Uzman Kozmetik

*Çayırova - Şekerpınar'daki fabrikamızda çalışmak üzere, * ŞEKERPINAR ve YAKIN ÇEVREDE ikamet eden * Ön Muhasebe uygulamalarında deneyim sahibi olan * MS Office (Word, Excel ve Outlook,) uygulamalarına hakim *Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek. *İş takibi ve planlama..

Firmamızın merkez ofisinde gelen giden irsaliye fatura düzenlerini sağlayacak, ön cari muhasebe hesaplarını tutacak, ofis düzeni ve telefonlar ile ilgilenecek deneyimli bayan ofis elemanı alınacaktır...

Kocaeli / Çayırova Erkan Raf

Genel nitelikler: • Kendine güvenen, ikna yeteneğine sahip • Tercihen satış ve müşteri ilişkileri konusunda tecrübeli • Ekip çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, çözüm odaklı, • Sözlü ve yazılı raporlama yetkinliklerine sahip, takipçi, düzenli • Planlama ve organiz..

ENDÜSTRİYEL KİMYASALLAR VE SU ŞARTLANDIRMA TEKNOLOJİLERİ KONUSUNDA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA BÖLGE SARIŞ SORUMLUSU, YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI İÇİN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. DİKSİYONU DÜZGÜN , GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN TERCİHEN DIŞA DÖNÜK, YURT DIŞI YADA YURT İÇİ ..

Kocaeli / Darıca Ritüel Kurumsal Hizmetler

FİRMAMIZA GELEN MİSAFİRLERİ KARŞILAYABİLECEK.GELEN TELEFONLARI YÖNLENDİRME YAPABİLECEK KENDİNİ GELİŞTİRMEYE AÇIK İYİ DERECEDE İNGİLİZCE VEYA ALMANCA BİLEN YÖNETİCİ ASİSTANINA İHTİYAÇ VARDIR. GÖRÜŞME ŞAHSEN YAPILACAKTIR, FATİH BEY: 0532 368 41 60..

Gebze merkezde bulunan ofisimize, işinde tecrubeli diksiyonu düzgün insan ilişkileri güçlü, kolay iletişim kurabilen, öğrenmeye açık, titiz, takipçi ve dinamik Ofis sekretarya işlerinin verimli ve etkin bir şekilde yürütülmesinden sorumlu olmak Telefonlara cevap vermek ve ofisin telefon ..

Kocaeli / Gebze Polres Polyester Ltd. Şti.

TERCİHEN ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN, *TELEFON TRAFİĞİNİ YÖNLENDİREBİLECEK, * MAİL AKIŞINI YÖNLENDİREBİLECEK, *GELEN-GİDEN EVRAKLARI KAYIT ALTINA ALIP RAPORLAMASINI YAPACAK, *ŞİRKET İÇİN GEREKLİ OLAN SEYAHAT VB. ORGANİZASYONLARI YAPABİLECEK, *TELEFONLA SİPARİŞ ALIP..

Kocaeli / Çayırova Yapraksan Masterbatch

GENEL NİTELİKLER Tüm çalışanların katılımı ile ürün/hizmetlerini en sağlıklı ve kaliteli şekilde müşteriye sunmayı ilke edinmiş YAPRAKSAN MASTERBATCH ailesi içerisinde, huzurlu ve güvenli bir şekilde çalışacak, merkez ofisimizde görevlendirilmek üzere aşağıda nitelikleri taşıyan “Santra..

Kocaeli / Çayırova Vatan Varil

AKTİF ARAÇ KULANAN BAYAN ELEMAN.... MAAS,SERVİS, SSK,YEMEK ÇALİŞMA SAATLERİ 08:00 18:00 DUDULLU,SAMANDIRA, .SULTANBEYLİ.FERHATPAŞA. CİVARİ İKAMET EDEN ARKADAŞLARİN BAŞVURULARİ DEGERLENDİRİLECEKTİR NOT:FİRMAMİZ KOCAELİ/CAYIROVA/ŞEKERPINARDA..

Kocaeli / Çayırova Riskomer Osgb

"İş sağlığı ve güvenliği" sektörünün lider kuruluşlarından Riskomer'in Çayırova şubesinde görevlendirilmek üzere "Sekreter" arıyoruz. Genel Nitelikler: •Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, •Gelen giden evrak takibi ve dosyalama yapabilecek, •İletişim ..