Kocaeli Şoför İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Şoför

Kaba İnşaat malzemeleri satışı yapan firmamızda "KAMYON" şoförü olarak çalışacak, Şoförlük yanında malzeme yükleme ve boşaltmasınıda yapabilecek , sağlık problemi olmayan Psikoteknik Belgeli * SRC Belgeli * En az 2007 yılından önce 'E' sınıfı veya 2007 yılından sonra 'D' sın..

Kocaeli / İzmit El Ele Ozel Egitim Merkezi

Gölcük veya Başiskele ilçelerinde ikamet eden sigara içmeyen SRC ve Psikoteknik belgeleri olan İnsan ilişkileri iyi olan Tarfik ve şirket kurallarına uyacak..

Kocaeli / Gebze Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir müşteri firmamız için; SRC+ Psikotekniği olan, Günde Ortalama 5-6 Sefer yapacak, 08:00-17:30 Saatler arası çalışacak, Kocaeli/Gebze ve çevre ilçelerde ikamet eden, Tır şoförü aramaktayız...

Kocaeli / Çayırova Roteksmat Reklam Ürünleri

İŞ YERİMİZDE ÇALIŞACAK SEVK OLDUĞU ZAMAN SEVKE GİDECEK SEVK OLMADIĞI ZAMAN İŞ YERİNDE ÇALIŞACAK BAY ELEMANLAR ALINACAKTIR. MAAŞ + SSK + YEMEK VERİLECEKTİR.(YOL SİZE AİTTİR.)..

Kocaeli / Çayırova Varilsan Ambalaj

FİRMAMIZDA TERCİHEN SRC 4 OLAN HATTASRC 5 OLAN İLK TERCİHİMİZDİR VEYA ADR Sİ OLAN İZMİT GEBZE ORHANLİ BÖLGESİNE SERVİSİMİZ VARDIR VARİL FİRMASIYIZ LUTFEN KAPAK AÇ KAPA İŞİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR MÜRACAT ETMESİN ...

İnşaat malzemeleri satışı yapan firmamızda TIR şoförü olarak çalışacak, Kendi ihtiyaçlarımız için Fabrikalardan çimento , alçı , kireç , tuğla vb. gibi malzemeleri taşııyacak. Ayrıca boş zamanlarında nakliye firmalarıyla iletişimde olup nakliye yapabilecek; Psikoteknik Belgeli * S..

Kocaeli / Gebze Vatan Varil

GERİDÖNÜŞÜM FİRMASİNDA GÖREV ALACAK E SINIFI EHLİYET SAHİBİ TERCÜBELİ ŞOFÖR ARANMAKTADİR SRC 4 ARANMAKTA .SERVİS .SGK.YEMEK MAAŞ ... GEBZE,ÇAYIROVA,ŞEKERPINAR NOT:FİRMAMİZ KOCAELİ/CAYIROVA/ŞEKERPINARDA İRTİBAT NO.0553 36197 58..

Kocaeli / Çayırova ARDEN GIDA

GENEL NİTELİKLER •Tercihen şoförlükte en az 2 yıl deneyimli, •E sınıfı ehliyete sahip, •SRC belgesine ve Psikoteknike sahip, •Dikkatli ve disiplinli, iş takip yeteneği olan, •Askerliğini tamamlamış veya tecilli, •Bay...

Kocaeli / Körfez Sarıkaya Geri Dönüşüm

SRC belgelerine sahip, Ağır vasıta kullanabilen, Alanında en az 5 yıl deneyimli, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, İşine özverili davranan, Takım çalışmasına ayak uyduran, Verilen işi tam zamanında, eksiksiz yapabilen sorumluluk sahibi, Körfez ya d..

Kocaeli / Çayırova KALIPYANSAN

Genel anlamda depo işlerine bakacak ve gerek olduğunda dışarıdaki banka sevkiyat vs.. işlere bakacak, yaptığı işi seven güler yüzlü pozitif enerjili Bir şey söylendiğinde kolaylıkla anlayan ve sorunu çözen karakterde şöfor ve depocu bir arkadaş arıyoruz. Pendik Kartal Kurtköy bölgelerind..