Kocaeli Üretim İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Üretim

Çelik konstrüksiyon sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Dilovası İmes OSB içindeki fabrikasında görevlendirmek üzere Üretim Şefi alınacaktır. Başvuracak adaylarda aranan özellikler: Çelik konstrüksiyon imalatında en az 5 yıl deneyimli Ekip yönetimi konusunda dene..

Kocaeli / Tümü ENGİN METAL

30 yıldır paslanmaz çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Sevkiyat Bölümü'nde çalıştırılmak üzere takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. -Sevkıyat konusunda deneyimli -Forklift kullanmasını bilen belgesi olan -Tavan vinci kullanmasını bilen belgesi olan -E..

Kocaeli / Gebze Cryocan

Aranan Nitelikler • Kocaeli – İstanbul Maltepe arasında ikamet eden, • Askerlik hizmetini tamamlamış. Üretim Elemanı Arıyor. İletişim: CEM TURAN – 0 533 153 5179..

Kocaeli / Çayırova ENGİN METAL

30 yıldır paslanmaz çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalıştırılmak üzere takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. 20-40 yaş arası Tecrübeli ya da tecrübesiz Vasıfsız ya da vasıflı Sevkıyat, paketleme, yükleme-boşaltma ve makine hat..

Kocaeli / Çayırova Sistem Çelik Yapı Sistemleri

ÇAYIROVADA BULUNAN FABRİKAMIZA SÜREKLİ İŞ GARANTİSİ OLAN GEBZE ÇAYIROVA ESENYALI CİVARINDA OTURAN ÜRETİMDE GÖREV ALACAK ÜRÜNLERİMİZİN İMALAT VE MONTAJ İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK İMALATÇI,KAYNAKÇI VE YARDIMCI ELEMANLAR ALINACAKTIR. www.sistemceli..

Kocaeli / Çayırova Ritüel Kurumsal Hizmetler

SEKTÖR : METAL FAALİYET : ÜRETİM İŞİN NİTELİĞİ : ÜRETİM YER : TUZLA SERBEST BÖLGE. İSTİHDAM SÜRESİ : DAİMİ VARDİYA : 2 VARDİYA İSTİHDAM : DAİMİ ÇALIŞMA SAATİ : 08:00 - 17:30 / 21:00 - 08:00 MESAİ : VAR HAFTA..

Kocaeli / Başiskele Green Lojistik

ARGON KAYNAKÇISI -BORU, ÇELİK KAZAN VE BUHAR KAZAN İMALATINDA EN AZ 3 YIL DENEYİMİ OLAN. -TEKNİK RESİM VE İSOMETRİ BİLGİSİ OLAN; -PROJE OKUYABİLEN -GEBZE-GÖLCÜK HATTINA İKAMET EDEN ARGON KAYNAKÇILARI ALINACAKTIR..