Kocaeli Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Uzman Yardımcısı

İş TanımıGebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) içerisinde bulunan Teknopark bölgesinde, 2000 m2 kapalı alana sahip tesisimizde, 2009 yılından bu yana radyofarmasötik ilaç üretmekteyiz. Çok kısa bir sürede üretim departmanını büyüten MOLTEK, 5 yıl içerisinde, 2009 yılın..

İş Tanımı60 yıldır imal ve ithal bitki koruma ürünleri ile tarım sektörüne hizmet sunmakta olan ve sektörünün lider firmaları arasında yer alan HEKTAŞ TİCARET  T.A.Ş., Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Ar-ge ve Kalite Kontrol Müdürlüğü’nde çalışmak üzere a..

Kocaeli / Tümü EKOL LOJİSTİK

İş TanımıLojistik sektöründe hizmet veren şirketimizde görev alarak gümrük tescil işlemlerini takip edecek, evrak süreçlerinde ve gümrük idarelerindeki saha operasyonlarını yürütecek, gümrük mevzuat ve uygulamalarına hakim, esnek çalışma gün ve saatlerine uyum gösterebilecek,..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıLojistik sektörünün alanında lideri olan firmamızın Yurtdışı Operasyon Departmanında birlikte çalışmak üzereAranan Nitelikler- Yüksekokul veya lisans mezunu - Lojistik operasyon konusunda minimum 2 yıl tecrübeli - İstan..